Zonnepanelen

Zonnepanelen Emmen

Op zoek naar zonnepanelen in Emmen? Bij Energiecontrol NL vind je zonnepanelen voor elke situatie. Het aanleggen van zonnepanelen brengt namelijk talloze voordelen met zich mee. Zo is het een slimme manier om de energierekening te verlagen en is het ook nog eens goed voor het milieu. Ook zorgen zonnepanelen ervoor dat de waarde van jouw huis zal stijgen. Dit kan in jouw voordeel werken wanneer je ooit van plan bent om je huis te verkopen.

Zonnepanelen in Emmen laten plaatsen? De specialisten van Energiecontrol NL helpen je graag hierbij!

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Duurzame energieoplossingen met Energie Control

Wil jij ook graag gaan genieten van de voordelen van zonnepanelen in Emmen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan bekend om onze goede service, jarenlange ervaring en de snelle levertijd. Al jouw wensen en eisen worden meegenomen en daarop brengen wij altijd eerst een deskundig advies. Hierbij staat het verlagen van de energiekosten voorop. Bij het aanschaffen van zonnepanelen in Emmen kan je rekenen op een snelle levering, waardoor je al snel van de voordelen kunt gaan genieten. De kostenbesparing en de waardestijging van jouw woning zijn ongetwijfeld voordelen waar je graag van wilt profiteren. Je kunt altijd contact met ons opnemen via de telefoon, email of het contact formulier op onze website. Neem vandaag nog contact met ons op!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts