Zonnepanelen

Zonnepanelen
in Dronten

Geniet u met volle teugen van uw woning in Dronten? Heeft u echter maandelijks te maken met een hoge energierekening? En bent u ook begaan met het milieu? Dan is het zeer interessant voor u om eens naar zonnepanelen te kijken. Uit eigen ervaring weten wij namelijk dat zonnepanelen één van de meest rendabele manieren zijn om kosten te besparen. Ondertussen geniet u ook nog van een waardestijging van uw woning en levert u ook nog een positieve bijdrage aan het milieu. Onder meer vanwege deze redenen kiezen meer en meer huishoudens voor de aanleg van zonnepanelen.

 

De werking van een zonnepaneel is simpel doch efficiënt te noemen. Het paneel vangt het zonlicht op en zet dit licht vervolgens in energie om. De hiermee verkregen energie is eigenlijk volledig gratis én is ook nog eens duurzaam te noemen. Doordat u een stuk minder betaalde energie hoeft te verbruiken, weet u vrij veel geld op uw energierekening te besparen. De gemiddelde terugverdientijd van de zonnepanelen van Energie Control ligt op slechts 6 á 8 jaar. Voor een tweepersoonshuishouden, met 10 zonnepanelen op het dak, ligt de jaarlijkse kostenbesparing op 60 tot 80%. Dat zijn duidelijke cijfers, niet waar? Het aan laten leggen van zonnepanelen op het dak van uw woning in Dronten is al met al zeer interessant te noemen.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Plaatsen van zonnepanelen door Energie Control

Geen enkel huis is hetzelfde; elk huis heeft een nét iets andere ligging en een ander dak. Aan de hand van deze factoren hebben wij echter verschillende systemen ontwikkeld, waardoor we alsnog altijd de beste energieopbrengst van de zonnepanelen weten te behalen. Het maakt daarbij niet uit of het dak van uw woning op het oosten of op het noorden ligt; dankzij innovatieve systemen weten wij de opbrengst naar recordhoogtes te stuwen. Dat is ook het geval bij zowel een plat- als bij een schuin dak.

Energiecontrol NL is het bedrijf dat u inschakelt bij de plaatsing van zonnepanalen. Of u deze nou op het dak wilt hebben of dat u gaat voor een veldopstelling, het is bij ons allemaal mogelijk. Bij een veldopstelling worden de zonnepanelen in een grotere groep bij elkaar op de grond geplaatst. Dit kan het beste worden gedaan op een open veld, maar dit kan ook in de tuin. Door de verschillende plaatsingsmogelijkheden, kunnen zonnepanelen op veel verschillende manieren worden geplaatst. Door te kiezen voor zonnepanelen zorgt u voor een flinke besparen op het energieverbruik. Het laten plaatsen van zonnepanelen in Dronten is wel een investering, maar dit heeft u vaak binnen 7 tot 8 jaar terugverdiend.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Duurzame oplossingen aangeboden door Energie Control

Het mag duidelijk zijn; vanuit Energie Control bieden wij allerlei duurzame oplossingen aan. Vanuit onze vestigingsplaats Wierden weten wij voor een groot gebied van Nederland de beste duurzame oplossingen aan te bieden, waardoor wij ons land beetje bij beetje weten te verduurzamen. Ondertussen genieten onze klanten van een flinke kostenbesparing én van een stijging van de waarde van hun woning.

Klinkt dat bij u als muziek in de oren? Wilt u graag zonnepanelen laten plaatsen op het dak van uw woning in Dronten door Energie Control? Daar hoeft u slechts één ding voor te doen; vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij horen graag uw wensen aan, komen graag bij u ter plekke kijken en stellen op basis daarvan een vrijblijvende offerte op. Het bedrag op deze offerte heeft u vervolgens binnen 6 á 8 jaar alweer volledig terugverdiend!