Zonnepanelen

Zonnepanelen Dronten

Ben jij op zoek naar Zonnepanelen in Dronten? Dan ben je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres! Zonnepanelen zijn één van de meest rendabele manieren om energiekosten te besparen. Daarnaast geniet je ook nog van een waardestijging van uw woning en lever je een positieve bijdrage aan het milieu. Onder meer vanwege deze redenen kiezen meer en meer huishoudens voor de aanleg van zonnepanelen. Ook zonnepanelen in Dronten aan laten leggen? Schakel de hulp in van Energiecontrol NL!

 

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Duurzaam energie besparen met Energiecontrol NL

Het mag duidelijk zijn; vanuit Energie Control bieden wij allerlei duurzame oplossingen aan. Vanuit onze vestigingsplaats Wierden weten wij voor een groot gebied van Nederland de beste duurzame oplossingen aan te bieden, waardoor wij ons land beetje bij beetje weten te verduurzamen. Ondertussen genieten onze klanten van een flinke kostenbesparing én van een stijging van de waarde van hun woning.

Klinkt dat bij jou als muziek in de oren? Wil jij graag zonnepanelen laten plaatsen op het dak van jouw woning in Dronten door Energie Control? Daar hoef je slechts één ding voor te doen; vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij horen graag jouw wensen aan, komen graag bij je ter plekke kijken en stellen op basis daarvan een vrijblijvende offerte op. Het bedrag op deze offerte heb je vervolgens binnen 6 á 8 jaar alweer volledig terugverdiend!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts