Zonnepanelen

Zonnepanelen Drenthe

Zonnepanelen zijn steeds vaker te vinden op de Nederlandse daken. Het laten plaatsen van zonnepanelen brengt namelijk veel voordelen met zich mee. Zonnepanelen zijn een goede en duurzame investering voor jouw woning in Drenthe. Nederland heeft een zeer gunstig klimaat om zonnepanelen te plaatsen. Je kunt jouw eigen stroom genereren en dit zal je veel geld besparen op jouw energierekening. Heb je interesse in zonnepanelen in Drenthe? Dan ben je bij Energiecontrol NL aanhet juiste adres! Wij bieden diverse soorten zonnepanelen voor iedere situatie! Neem contact op met onze specialisten!

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Kiezen voor de beste zonnepanelen van Energiecontrol NL

Voordat je kunt genieten van de voordelen van zonnepanelen dien jewel te kiezen voor goede kwaliteit zonnepanelen. Niet alleen de zonnepanelen van Energiecontrol NL zijn van de hoogste kwaliteit, ook de werkzaamheden die wij leveren. Op basis van onze jarenlange ervaring en eigen vakkundige installateurs plaatsen wij de zonnepanelen zo optimaal mogelijk voor het hoogste rendement. Zo weet je zeker dat de zonnepanelen op jouw terrein in Drenthe goed worden geplaatst. Wil je graag zonnepanelen laten plaatsen of jouw huis isoleren, vraag dan eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan via onze website. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts