Zonnepanelen

Zonnepanelen
in Drachten

Als u een wandeling door een willekeurige woonwijk in Drachten maakt, valt u wellicht één ding op: meer en meer huishoudens kiezen voor het aanleggen van zonnepanelen. Vanuit Energie Control kunnen wij maar al te goed begrijpen waarom steeds meer huishoudens in Drachten hiervoor kiezen! Uit eigen ervaring weten wij namelijk dat het mogelijk is om 60 tot 80% op de energierekening te besparen middels de aanleg van zonnepanelen.

Daarnaast is het ook een feit dat u – dankzij de kwalitatieve zonnepanelen van Energie Control – al snel de complete investering terugverdiend heeft. Deze terugverdientijd ligt bij onze panelen namelijk op een periode van 6 á 8 jaar. Na deze relatief korte periode gaat u dus al winst maken op uw zonnepanelen, waarbij u geniet van de maximale energieopbrengst. Deze maximale energieopbrengst komt tot stand doordat de zonnepanelen in staat zijn om het zonlicht zeer efficiënt om te zetten naar energie. Deze – eigenlijk gratis verkregen – energie gebruikt u vervolgens voor bijvoorbeeld het verwarmen van uw huis. Op den duur gaat u hierdoor écht veel geld besparen, terwijl u ook nog een steentje aan het milieu bijdraagt.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Zonnepanelen laten plaatsen door Energie Control

Wilt u zonnepanelen op het dak van uw woning in Drachten laten plaatsen? Dan is het van belang dat deze panelen op de juiste wijze en in de juiste hoek geplaatst worden. Aangezien geen enkel huis dezelfde ligging en/of hetzelfde dak heeft, hebben wij verschillende handige systemen hiervoor ontwikkeld. Zo maken wij met enige regelmaat gebruik van het ‘indak systeem’, waarbij wij de zonnepanelen ín de dakpannen plaatsen in plaats van op de dakpannen.

Ook voor zowel een schuin- als voor een plat dak hebben wij de juiste kennis en apparatuur in huis om de maximale energieopbrengst te verkrijgen. Bij een plat dak maken wij bijvoorbeeld gebruik van een unieke constructie, waarmee de zonnepanelen de perfecte hellingshoek krijgen. Dat resulteert uiteindelijk in de maximale energieopbrengst, de laagste energierekening voor u en een optimale stijging van de waarde van uw woning in Drachten!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Uitmuntende service + unieke kostenbesparing

Wilt u van deze unieke kostenbesparing gaan profiteren? Bent u bereid om daar een bepaalde investering voor te doen? En bent u nog op zoek naar een geschikte partij voor het aan laten leggen van de zonnepanelen in Drachten? Dan hoeft u eigenlijk niet verder te kijken; Energie Control is in dat geval dé aangewezen partner voor u. Wij leveren namelijk een uitmuntende service, wij zorgen voor de maximale energieopbrengst van de zonnepanelen, wij zorgen voor een snelle terugverdientijd en wij bieden u alle mogelijkheden om snel kosten te besparen.

Graag komen wij met u in contact om de mogelijkheden voor uw woning door te nemen. Op basis daarvan kunnen wij direct een vrijblijvende offerte voor u opstellen; een offerte waarmee u op de langere termijn alleen maar geld kunt gaan verdienen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0546 57 44 72 of via de mail (klantenservice@energie-control.nl).