Zonnepanelen

Zonnepanelen Doetinchem

Wilt u graag uw steentje aan het milieu bijdragen? Wilt u ondertussen ook nog flink besparen op uw energierekening? Dan is het zeer interessant om eens naar de mogelijkheden te kijken om zonnepanelen te laten installeren. Wilt u direct zonnepanelen in Doetinchem laten plaatsen? Dan bent u bij Energie Control aan het juiste adres! Doordat wij louter kwalitatieve zonnepanelen leveren, profiteert u al snel van een flinke kostenbesparing.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Duurzaam energie besparen met Energiecontrol NL

Vanuit de Overijsselse plaats Wierden zijn al geruime actief in de wereld van zonnepanelen. Wij hebben veel mensen blij kunnen maken met de installatie van hoogwaardige zonnepanelen. Doordat wij alleen maar hoogwaardige zonnepanelen plaatsen, geniet u van de best mogelijke energieopbrengst. Energie Control beschikt over alle benodigde certificaten en keurmerken om het plaatsen van zonnepanelen uit te kunnen voeren; daarbij letten wij nauwlettend op de veiligheid van onszelf én van u en uw gezinsleden.

Wilt u zonnepanelen in Doetinchem laten plaatsen? Wij komen graag met u in contact om alle mogelijkheden te bespreken. U kunt een mailtje sturen naar klantenservice@energie-control.nl of bellen naar 0546 57 44 72. Van de plaatsing van zonnepanelen op het dak van uw woning in Doetinchem gaat u absoluut géén spijt krijgen.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts