Zonnepanelen

Zonnepanelen
in Doetinchem

Wilt u graag uw steentje aan het milieu bijdragen? Wilt u ondertussen ook nog flink besparen op de hoogte van uw energierekening? Dan is het zeer interessant om eens naar de mogelijkheden te kijken om zonnepanelen op uw duik te laten installeren. Deze zonnepanelen zijn in staat om energie te genereren door dag- en zonlicht om te zetten. Met dank aan ongeveer 10 zonnepanelen op het dak van een gemiddelde Nederlandse woning is het al mogelijk om 60% op de energierekening te besparen.

Een investering in zonnepanelen is een relatief forse investering, maar u heeft deze investering al snel binnen 6 á 8 jaar volledig terugverdiend. Bovendien zorgt de plaatsing van de zonnepanelen op uw dak van uw woning in Doetinchem ook nog eens voor een flinke waardestijging. Wilt u direct zonnepanelen in Doetinchem laten plaatsen? Dan bent u bij Energie Control in ieder geval aan het juiste adres! Doordat wij louter kwalitatieve zonnepanelen leveren, profiteert u al snel van een flinke kostenbesparing. Met het oog op de lange termijn gaat u zelfs winst maken dankzij de zonnepanelen van Energie Control.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Plaatsing van zonnepanelen in Doetinchem door Energie Control

Het is wellicht goed voor u om te weten dat hedendaags de zonnepanelen op elk soort dak gelegd kan worden. Het maakt hierbij niet zozeer uit of uw woning in Doetinchem een schuin dak of een plat dak heeft. Voordat wij de zonnepanelen plaatsen, bekijken wij uiteraard eerst wat de meest rendabele plek voor de zonnepanelen is. Zelfs indien u een dak op het westen of op het oosten heeft liggen, zijn wij in staat om mogelijkheden te bieden voor het plaatsen van zonnepanelen in Doetinchem met een hoge energieopbrengst.

Bij het plaatsen van zonnepanelen maken wij – in sommige gevallen – gebruik van een uniek frame. Dit frame wordt door ons in een hellingshoek gezet, waarna wij de zonnepanelen in dit frame bevestigen. Hierdoor geniet u niet alleen van de best mogelijke energieopbrengst, maar ook van een zeer stevige constructie op uw dak. Daarnaast biedt Energie Control ook nog de mogelijkheid om zonnepanelen in veldopstelling naast een bedrijfspand of woning te plaatsen. Wij zijn zelfs in staat om een draaibaar zonnepaneel te maken; een zogeheten zonneschans!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Duurzame oplossingen aangeboden door Energie Control

Vanuit de Overijsselse plaats Wierden zijn al geruime actief in de wereld van zonnepanelen. Wij hebben veel mensen blij kunnen maken met de installatie van hoogwaardige zonnepanelen. Doordat wij alleen maar hoogwaardige zonnepanelen plaatsen, geniet u van de best mogelijke energieopbrengst. Energie Control beschikt over alle benodigde certificaten en keurmerken om het plaatsen van zonnepanelen uit te kunnen voeren; daarbij letten wij nauwlettend op de veiligheid van onszelf én van u en uw gezinsleden.

Wilt u zonnepanelen in Doetinchem laten plaatsen? Wij komen graag met u in contact om alle mogelijkheden te bespreken. U kunt een mailtje sturen naar klantenservice@energie-control.nl of bellen naar 0546 57 44 72. Van de plaatsing van zonnepanelen op het dak van uw woning in Doetinchem gaat u absoluut géén spijt krijgen.