Zonnepanelen

Zonnepanelen in Deventer

Zonnepanelen zijn al bijna niet meer weg te denken. In Nederland worden zonnepanelen steeds populairder en dat is dan ook niet zo gek. Het gebruik van zonnepanelen brengt namelijk veel voordelen met zich mee, zoals een flinke besparing op de energierekening. Door de populariteit van zonnepanelen zijn er veel aanbieders op de markt. Energiecontrol Duurzaam Advies is zo’n aanbieder. Wij leveren topkwaliteit zonnepanelen die wij ook voor jou kunnen plaatsen. De kwaliteit van zonnepanelen is in de laatste jaren sterk verbeterd en kunnen steeds meer winst opleveren. Hulp nodig met het installeren van zonnepanelen in Deventer? Lees dan verder!

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Voordelen van zonnepanelen

Het grootste voordeel van zonnepanelen voor de meeste mensen is dat de energierekening flink omlaaggaat. Zonnepanelen nemen namelijk energie van de zon op. Dit wordt omgezet in stroom en zo kun je gratis stroom gebruiken. De stroom die je dan verbruikt, is groene stroom. Helemaal duurzaam dus. Ook voegen zonnepanelen meer waarde toe aan jouw woning. Dit is erg voordelig bij het verkopen of verhuren van een woning. Het grootste voordeel is dat je deze investering ongeveer binnen 6 tot 8 jaar weer terug hebt verdiend! Daarnaast kun je met behulp van onze zonnepanelen na deze periode nog jarenlang rendement behalen.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Voordelig zonnepanelen in Deventer laten plaatsen

Op zoek naar een bedrijf die zowel de levering als de plaatsing van zonnepanelen in Deventer kan verzorgen? Dan ben je bij Energiecontrol Duurzaam Advies aan het juiste adres! Wij beschikken over ervaren vakmensen met jaren ervaring in het plaatsen van zonnepanelen. De plaatsing gebeurt secuur en veilig. Op deze manier kan je op dezelfde dag nog profiteren van de voordelen van de zonnepanelen. Ook met duurzaamheidsoplossingen zoals spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en warmtepompen heeft Energiecontrol Duurzaam Advies verschillende mogelijkheden om jouw huis te verduurzamen. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen of andere duurzame oplossingen voor jouw woning in Rijssen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Zij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts