Zonnepanelen

Zonnepanelen Dalfsen

Op zoek naar zonnepanelen in Dalfsen? Dan ben je bij Energiecontrol Duurzaam Advies aan het juiste adres! Als je voor de zonnepanelen van Energiecontrol Duurzaam Advies kiest, geniet je van een snelle terugverdientijd. De zonnepanelen die door ons geplaatst worden, zijn namelijk van de hoogste kwaliteit en hebben daardoor de hoogst mogelijke energieopbrengst. Voor een tweepersoonshuishouden met 10 zonnepanelen op het dak betekent dit al snel een kostenbesparing van 60 tot 80%. Wil je ook zoveel geld besparen? Dan is het zeer interessant om zonnepanelen op of bij jouw woning in Dalfsen te laten plaatsen. 

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Duurzaam energie besparen met Energiecontrol NL

Vanuit onze vestigingsplaats Wierden bieden wij duurzame oplossingen voor eenieder in Overijssel en omstreken aan. Ongeacht de situatie zijn wij altijd in staat om de beste zonnepanelen met de beste energieopbrengst te plaatsen. Heb je daar interesse in? Dan vragen wij je vriendelijk om direct vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij horen graag jouw wensen aan, wij komen graagjouw huidige situatie bekijken en wij brengen op basis daarvan een passend advies uit. Een advies waarmee je binnen een mum van tijd de investering voor zonnepanelen weer terug kunt verdienen. Je kunt met ons contact opnemen door te bellen naar 0546 57 44 72 of te mailen naar klantenservice@energie-control.nl

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts