Zonnepanelen

Zonnepanelen
in Dalfsen

Zonnepanelen zijn hedendaags een onwijs slimme keus voor het besparen van energie. Met zonnepanelen op het dak van uw woning in Dalfsen wordt het zonlicht opgevangen en zeer efficiënt omgezet in energie. Deze energie kunt u vervolgens in huis gebruiken voor de elektrische apparaten, voor de verwarming of bijvoorbeeld voor het opladen van uw elektrische auto. U geniet hierdoor al snel van een flinke kostenbesparing, terwijl de waarde van uw woning ook nog eens flink stijgt. Duurzaamheid is immers een hot topic in de hedendaagse maatschappij; zonnepanelen staan daarbij ook nog eens te boek als één van de meest rendabele duurzaamheidsoplossingen. 

 

Als u voor de zonnepanelen van Energie Control kiest, geniet u van een snelle terugverdientijd. De zonnepanelen die door ons geplaatst worden, zijn namelijk van de hoogste kwaliteit en hebben daardoor de hoogst mogelijke energieopbrengst. Voor een tweepersoonshuishouden met 10 zonnepanelen op het dak betekent dit al snel een kostenbesparing van 60 tot 80%. Wilt u ook zoveel geld besparen? Dan is het zeer interessant om zonnepanelen op of bij uw woning in Dalfsen te laten plaatsen. Ook voor bedrijfspanden, winkels of loodsen is het zeer interessant om zonnepanelen door Energie Control te laten plaatsen. 

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Plaatsing van zonnepanelen door Energie Control 

De keuze voor het laten plaatsen van zonnepanelen is een bewuste keuze. Dat is ook het geval als u kiest voor de diensten van Energie Control. Door veel ervaring weten wij intussen perfect welke zonnepanelen het beste zijn, hoe we zonnepanelen het beste op elk soort dak kunnen plaatsen en welke systemen we daar het beste bij kunnen gebruiken. Zo hanteren we tegenwoordig ook met enige regelmaat het ‘indak systeem’. Bij dit systeem worden de zonnepanelen niet op de dakpannen geplaatst, maar min of meer in de dakpannen. 

Door allerlei systemen en technieken kunnen wij op elk soort dak de zonnepanelen plaatsen. Voor u maakt het dus niet uit of uw woning in Dalfsen een plat- of een schuin dak heeft. Voor een plat dak kunnen wij immers een unieke constructie bouwen, waardoor wij in staat zijn om de zonnepanelen met de juiste hellingshoek te plaatsen. U geniet daardoor al snel van een hoge energieopbrengst én daarmee dus van een flinke besparing op uw energierekening. 

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Duurzame oplossingen aangeboden door Energie Control 

Vanuit onze vestigingsplaats Wierden bieden wij duurzame oplossingen voor eenieder in Overijssel en omstreken aan. Ongeacht de situatie zijn wij altijd in staat om de beste zonnepanelen met de beste energieopbrengst te plaatsen. Heeft u daar interesse in? Dan vragen wij u vriendelijk om direct vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij horen graag uw wensen aan, wij komen graag uw huidige situatie bekijken en wij brengen op basis daarvan een passend advies uit. Een advies waarmee u binnen een mum van tijd de investering voor zonnepanelen weer terug kunt verdienen. U kunt met ons contact opnemen door te bellen naar 0546 57 44 72 of te mailen naar klantenservice@energie-control.nl.