Zonnepanelen

Zonnepanelen Borne

Bent u op zoek naar een manier om te kunnen besparen op uw energiekosten? Kies dan voor de zonnepanelen van Energie Control. Met zonnepanelen kunt u (deels) uw eigen energie opwekken, wat zorgt voor een daling van uw energiekosten. Daarnaast bieden zonnepanelen ook andere voordelen. Zo zijn zonnepanelen in Borne een zeer goede en duurzame investering voor uw woning. U profiteert direct van een besparing in uw kosten en zult uw woning in waarde zien stijgen. De investering in zonnepanelen in Borne heeft u binnen slechts 6 tot 8 jaar terugverdiend. De zonnepanelen van Energie Control zijn van hoogstaande kwaliteit en gaan ten minste 25 jaar mee. Na de terugverdienperiode van uw investering gaat u hier dus nog minimaal 17 jaar winst op maken! Bent u woonachtig in Borne en wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Kies dan voor de zonnepanelen en service van Energie Control!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Zonnepanelen in Borne op de juiste plek

De vakkundige installateurs van Energie Control kunnen zonnepanelen plaatsen op het dak van uw woning in Borne, maar ook een op andere plek rondom uw woning kunnen ze zonnepanelen plaatsen. Daarbij zullen zij er altijd voor zorgen dat deze worden geplaatst op de meest rendabele plek voor het leveren van energie. Een dak op het zuiden is het meest ideaal, maar ook wanneer uw dak op het oosten of westen ligt zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen die zorgen voor een goede energie opbrengst. Vrijwel elk schuin dak is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Ook kunnen zonnepalen op platte daken worden geplaatst, met behulp van speciale frames. Hierbij worden ze in de juiste hellingshoek gezet, waardoor er voldoende licht kan worden opgevangen door de panelen. Steeds vaker wordt gekozen voor een in-dak systeem, waarbij de zonnepanelen in plaats van de dakpannen worden geplaatst. Een andere mogelijkheid is een draaibare zonneschans. Deze schans is computergestuurd en volgt de zon. Zonnepanelen in Borne plaatsen? Energie Control heeft voor elke situatie de juiste oplossing!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Energiekosten verlagen met Energie Control

Het plaatsen van zonnepanelen levert u een hoop voordelen op. Wij van Energie Control kunnen u helpen deze voordelen te realiseren door het plaatsen van zonnepanelen in Borne! Energie Control is een vertrouwd partner voor duurzame energiemaatregelen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel zonnepanelen als isolatie. Niet alleen leveren wij topkwaliteit, maar ook vinden wij een goede service erg belangrijk! Op onze producten en werkzaamheden krijgt u dan ook altijd minimaal 10 jaar garantie. Onze ervaren vakmensen beschikken over jarenlange ervaring en zullen zorgen voor professioneel advies en uitstekende plaatsing van onze producten. Heeft u interesse in onze diensten? Dan brengen wij graag samen met u uw wensen in kaart om uw energiekosten zoveel mogelijk te kunnen verlagen! Bel ons vandaag nog voor een adviesgesprek. U kunt ons bereiken op 0546 57 44 72. U kunt ook een e-mail sturen naar klantenservice@energie-control.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!