Zonnepanelen

Zonnepanelen Borne

Besparen op jouw energiekosten? Kies dan voor de zonnepanelen van Energiecontrol. Met zonnepanelen kun je (deels) jouw eigen energie opwekken, wat zorgt voor een daling van de energiekosten. Daarnaast bieden zonnepanelen ook andere voordelen. Zo zijn zonnepanelen in Borne een zeer goede en duurzame investering voor jouw woning. Je profiteert direct van een besparing in de kosten en zult jouw woning in waarde zien stijgen. De investering  heb je binnen slechts 6 tot 8 jaar terugverdiend. Ben je woonachtig in Borne en wil je zonnepanelen laten plaatsen? Kies dan voor de zonnepanelen en service van Energiecontrol!

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Energiekosten verlagen met Energiecontrol

Het plaatsen van zonnepanelen levert je een hoop voordelen op. Wij van Energiecontrol kunnen je helpen deze voordelen te realiseren door het plaatsen van zonnepanelen in Borne! Energiecontrol is een vertrouwd partner voor duurzame energiemaatregelen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel zonnepanelen als isolatie. Niet alleen leveren wij topkwaliteit, maar ook vinden wij een goede service erg belangrijk! Op onze producten en werkzaamheden krijg je dan ook altijd minimaal 10 jaar garantie. Onze ervaren vakmensen beschikken over jarenlange ervaring en zullen zorgen voor professioneel advies en uitstekende plaatsing van onze producten. Heb je interesse in onze diensten? Dan brengen wij graag samen met jou alle wensen in kaart om jouw energiekosten zoveel mogelijk te kunnen verlagen! Bel ons vandaag nog voor een adviesgesprek. Je kunt ons bereiken op 0546 57 44 72. U kunt ook een e-mail sturen naar klantenservice@energie-control.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts