Zonnepanelen

Zonnepanelen
in Borculo

Steeds meer mensen in Nederland kiezen voor een meer duurzame leefstijl. Zonnepanelen sluiten hier mooi op aan. Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijk energie-oplossing waarmee u uw woning kunt verduurzamen. De zonnepanelen kunnen worden geplaatst op of rondom de woning en deze zetten zon- en daglicht om in energie. Deze energie kunt u vervolgens zelf in uw woning gebruiken. Dit zal resulteren in een besparing op de kosten van uw energierekening. Bent u op zoek naar een bedrijf dat zonnepanelen in Borculo kan plaatsen? Dan bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor het laten plaatsen van scherp geprijsde zonnepanelen door vakkundige installateurs.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Borculo?

Het laten plaatsen van zonnepanelen in Borculo biedt diverse voordelen. De zonnepanelen van Energiecontrol NL zijn een goede en zeer duurzame investering voor uw woning in Borculo. Deze zullen u in de komende jaren een hoop geld gaan besparen. U doet een eenmalige investering die u binnen 6 tot 8 jaar heeft terugverdiend dankzij de besparing in de energiekosten. Dankzij de lange levensduur van onze zonnepanelen gaat u na het terugverdienen van de investering nog vele jaren winst maken met uw zonnepanelen. Een ander bijkomend voordeel is dat uw woning aanzienlijk in waarde zal gaan stijgen. Energiezuinige woningen zijn namelijk zeer gewild onder kopers.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Plaatsingsmogelijkheden door Energiecontrol NL

Wanneer u kiest voor de zonnepanelen in Borculo van Energiecontrol NL, dan worden deze geplaatst door onze vakkundige installateurs. Het meest voorkomend is de plaatsing van zonnepanelen op schuine daken. Bijna ieder schuin daktype biedt hier de mogelijkheid toe. Ook voor platte daken biedt Energiecontrol NL mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. In dit geval worden zonnepanelen geplaatst in speciale frames zodat deze in de juiste hellingshoek kunnen worden gezet. De frames en panelen worden los op het platte dak geplaatst en verzwaard met ballast zodat zij stevig blijven staan. Ook bestaat de mogelijkheid voor een indak systeem. De panelen komen dan in plaats van de dakpannen. Wilt u de zonnepanelen niet op het dak laten plaatsen maar in uw tuin of veld nabij uw woning of bedrijfspand? Dan is het mogelijk om zonnepanelen in veldopstelling te plaatsten op de grond. Zo kan er een groot oppervlak worden gecreëerd en hierdoor kan er veel energie worden opgewekt. Nog een andere mogelijkheid is de zonneschans: een draaibaar zonnepaneel dat computer gestuurd is. De schans volgt de zon en brengt hierdoor een hoop energie op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Borculo? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen die u binnen 24 tot 48 ontvangt. Wij zijn bereikbaar via de mail op klantenservice@energie-control.nl en u kunt ons telefonisch bereiken op 0546-57 44 72.