Zonnepanelen

Zonnepanelen Borculo

Steeds meer mensen in Nederland kiezen voor een meer duurzame leefstijl. Zonnepanelen sluiten hier mooi op aan. Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijk energie-oplossing waarmee u uw woning kunt verduurzamen. De zonnepanelen kunnen worden geplaatst op of rondom de woning en deze zetten zon- en daglicht om in energie. Dit zal resulteren in een besparing op de kosten van uw energierekening. Bent u op zoek naar een bedrijf dat zonnepanelen in Borculo kan plaatsen? Dan bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor het laten plaatsen van scherp geprijsde zonnepanelen door vakkundige installateurs.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Laat Energiecontrol NL jouw zonnepanelen in Borculo installeren

Wanneer u kiest voor de zonnepanelen in Borculo van Energiecontrol NL, dan worden deze geplaatst door onze vakkundige installateurs. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Borculo? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen die u binnen 24 tot 48 ontvangt. Wij zijn bereikbaar via de mail op klantenservice@energie-control.nl en u kunt ons telefonisch bereiken op 0546-57 44 72.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts