Zonnepanelen

Zonnepanelen Beverwijk

Slim geld besparen? Kies voor zonnepanelen! Op zoek naar zonnepanelen in Beverwijk? Dan ben je bij Energiecontrol aan het juiste adres. Zonnepanelen halen hun energie uit dag- en zonlicht. Dit kun je dan weer gebruiken in huis. Het is de duurzame manier en het is ook de manier waarop je de energiekosten in huis of op kantoor kunt verlagen. 

Kunnen wij zonnepanelen bij jou plaatsen in Beverwijk? Onze zonnepanelen in Beverwijk leveren zo’n 25 jaar rendement op. Dat betekent dat je na het terugverdienen van de investering nog vele jaren winst zal maken.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Kostenbesparing realiseren met goede service

Wanneer je zonnepanelen in Beverwijk laat aanbrengen door Energiecontrol NL, biedt dat veel voordeel. Je kunt direct genieten van de opbrengst van de panelen. Wij komen altijd eerst langs om de mogelijkheden te bekijken en geven op basis daarvan deskundig advies. Wij brengen samen met jou de wensen in kaart en nemen deze uiteraard mee in het advies. Het besparen op energiekosten staat uiteraard voorop. Bij Energiecontrol NL profiteer je van goede service, jarenlange ervaring en vakmanschap. Ook beschikken wij over alle keurmerken en certificaten. De duidelijke offerte die wij je bieden brengt alles in kaart en zal een goed overzicht bieden voor de dienst. Daarnaast zorgen wij voor korte levertijden. Wil je werken met Energiecontrol NL voor zonnepanelen in Beverwijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts