Zonnepanelen

Zonnepanelen Bergen

Wil je graag de energiekosten voor jouw woning of bedrijf omlaag brengen? Dan kunnen zonnepanelen van Energiecontrol NL de oplossing zijn. Dit komt omdat je met zonnepanelen je eigen energie kunt opwekken.  Daarnaast zijn zonnepanelen erg duurzaam en heb je vaak binnen 6 tot 8 jaar al terugverdiend!  Daarbij zijn de zonnepanelen van Energiecontrol NL van hoge kwaliteit waardoor ze minimaal 25 jaar meegaan. Dit betekent dus dat je na het terugverdienen nog vele jaren winst kan maken met de zonnepanelen in Bergen. Wil je zonnepanelen laten plaatsen in Bergen? Dan is Energiecontrol NL de juiste partij die dit voor je kan verzorgen.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Besparen op energiekosten met Energiecontrol NL

Wie zonnepanelen in Bergen laat plaatsen profiteert direct van meerdere voordelen. Bij Energiecontrol NL kunnen we je helpen deze pluspunten optimaal te benutten. Dat maakt het plaatsen van zonnepanelen in Bergen alleen maar aantrekkelijker. Wij leveren allerlei duurzame energiemaatregelen. Zo zijn wij gespecialiseerd in zonnepanelen, maar ook in isolatie. Wij leveren producten en diensten met minimaal 10 jaar garantie. Dankzij onze jarenlange ervaring van onze vakmensen kunnen wij deskundig advies leveren en zorgen dat de zonnepanelen in Bergen op de juiste plek staan. Wil je zonnepanelen kopen? Dan brengen wij graag al jouw wensen in kaart zodat we de energiekosten optimaal kunt verlagen. Neem snel contact met ons op! Je kunt ons bellen via 0546-574472, een e-mail sturen via klantenservice@energie-control.nl of het contactformulier invullen op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een adviesgesprek in te plannen.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts