Zonnepanelen

Zonnepanelen
in Bergen

Wilt u graag de energiekosten voor uw woning of bedrijf omlaag brengen? Dan doet u dat met de zonnepanelen van Energiecontrol NL. Met zonnepanelen kunt u voor een deel uw eigen energie opwekken. Dit helpt om de energiekosten direct omlaag te brengen. Bovendien zijn er ook andere voordelen aan de zonnepanelen van Energiecontrol NL te koppelen. Zo zijn zonnepanelen erg duurzaam en daarnaast is het een manier om de waarde van de woning te laten stijgen. Dit is een voordeel wanneer u ooit gaat verkopen. Zonnepanelen zijn bovendien ook snel terug te verdienen. Daar is over het algemeen 6 tot 8 jaar voor nodig. Daarbij zijn de zonnepanelen van Energiecontrol NL van hoge kwaliteit waardoor ze minimaal 25 jaar meegaan. Dit betekent dus dat u na het terugverdienen nog vele jaren winst kan maken met de zonnepanelen in Bergen. Wilt u zonnepanelen laten plaatsen in Bergen? Dan is Energiecontrol NL de juiste partij die dit voor u kan verzorgen.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Zonnepanelen kopen in Bergen voor optimaal rendement

De installateurs van Energiecontrol NL verstaan hun vak door hun jarenlange ervaring. Ze kunnen de zonnepanelen plaatsen op het dak van uw woning in Bergen. Ook andere plekken zijn mogelijk. Het is daarbij altijd zo dat er wordt gekeken naar de plek die optimaal rendement oplevert. Een dak op het zuiden is hiervoor ideaal, maar ook op het oosten en het westen liggen mogelijkheden. Ook dan kunnen de zonnepanelen nog veel opleveren. Nagenoeg elk schuin dak kan zonnepanelen dragen.

Met behulp van verzwaarde frames zijn ook panelen op platte daken te plaatsen. De zonnepanelen worden onder de juiste hellingshoek geplaatst. Zo kunnen ze voldoende licht opvangen om energie op te wekken. Een andere methode is het in dak systeem. De zonnepanelen nemen dan de plaats van dakpannen in. Een andere mogelijkheid is de draaibare zonneschans en deze wordt ook regelmatig gekozen. De schans wordt aangestuurd door een computer om de zon te volgen. Voor bedrijven kan het wellicht ook interessant zijn om te kiezen voor een veldopstelling. Met deze methode wordt er een aantal zonnepanelen in een open veld gezet die energie gaan opwekken.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Besparen op energiekosten met Energiecontrol NL

Wie zonnepanelen in Bergen laat plaatsen profiteert direct van meerdere voordelen. Bij Energiecontrol NL kunnen we u helpen deze pluspunten optimaal te benutten. Dat maakt het plaatsen van zonnepanelen in Bergen alleen maar aantrekkelijker. Wij leveren allerlei duurzame energiemaatregelen. Zo zijn wij gespecialiseerd in zonnepanelen, maar ook in isolatie. Wij leveren producten en diensten met minimaal 10 jaar garantie. Dankzij onze jarenlange ervaring van onze vakmensen kunnen wij deskundig advies leveren en zorgen dat de zonnepanelen in Bergen op de juiste plek staan. Wilt u zonnepanelen kopen? Dan komen wij graag al uw wensen in kaart brengen zodat u de energiekosten optimaal kunt verlagen. Neem snel contact met ons op! U kunt ons bellen via 0546-574472, u kunt ons een e-mail sturen via klantenservice@energie-control.nl of het contactformulier invullen op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een adviesgesprek in te plannen.