Zonnepanelen

Zonnepanelen Arnhem

Ben je op zoek naar mogelijkheden om energie te besparen? Wil je ondertussen ook jouw woning verduurzamen en jouw woning daarmee meer waarde geven? Wij willen jou in dat geval graag wijzen op de installatie van zonnepanelen. De zonnepanelen op bijvoorbeeld huizen zijn in de afgelopen jaren behoorlijk populair geworden; dit komt puur door het feit dat de investering vaak al binnen 6 á 8 jaar volledig terugverdiend is. Vanaf dat moment gaat u dus letterlijk winst maken, met alle dank aan de zonnepanelen die door Energie Control geplaatst zijn.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Kostenbesparing en een uitstekende service

Hoogwaardige plaatsing van zonnepanelen in Arnhem

Heb jij de knoop doorgehakt? Wil jij jouw woning in Arnhem gaan verduurzamen met behulp van zonnepanelen? Een verstandige keuze; je gaat ongetwijfeld veel profijt hebben van de plaatsing van de zonnepanelen. Voordat het zo ver is, komen wij graag met jou in contact. Op basis van uw woning/bedrijfspand en uw wensen/voorkeuren voorzien wij jou graag van het juiste advies. Vervolgens kunnen wij – op basis van de door u gemaakte keuze – de zonnepanelen op een vakkundige en snelle wijze plaatsen. Je geniet hierdoor al direct van drie zwaarwegende voordelen: je gaat véél energie besparen, je weet de waarde van uw huis te verhogen en je bent ook voor het milieu duurzaam bezig! Heeft u interesse in de service van Energiecontrol in Arnhem? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts