Zonnepanelen

Zonnepanelen Apeldoorn

Woon jij in Apeldoorn en ben je van plan om zonnepanelen aan te schaffen? Dan ben je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Wij zijn leverancier van zonnepanelen in Apeldoorn en daarnaast kunnen wij deze ook voor jou plaatsen. De plaatsing gebeurt door onze ervaren experts, hierdoor kunnen wij een hoogwaardige plaatsing garanderen.

Zonnepanelen op het dak laten plaatsen is een goed idee en zeker een slimme keuze. Op deze manier kan je jouw eigen energie genereren die zowel duurzaam is voor uw woning als voor het milieu. Tevens zijn zonnepanelen ook voordelig voor de portemonnee, je kunt namelijk flink wat geld besparen op je energierekening door te kiezen voor zonnepanelen.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Laat Energiecontrol NL jouw zonnepanelen in Apeldoorn installeren

Bij Energiecontrol NL hebben wij diverse zonnepanelen die wij ook bij u in Apeldoorn kunnen leveren en plaatsen. Wilt u de zonnepanelen niet op het dak hebben, maar beschikt u over een open veld waar deze in kunnen staan, dan kunt u ook kiezen voor een veldsysteem. Er wordt dan een veldopstelling gemaakt met de zonnepanelen, hierbij kunnen er vaak meer zonnepanelen worden geplaatst, omdat er meer ruimte voor is.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor zonnepanelen in Apeldoorn voor u zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen dan bij u langskomen om alles duidelijk in kaart te brengen voor zonnepanelen in Apeldoorn. Ook kunt u online een offerte aanvragen voor het laten leveren en plaatsen van zonnepanelen in de omgeving van Apeldoorn. Wij doen er alles aan om ook u te laten profiteren van de vele voordelen van zonnepanelen!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts