Zonnepanelen

Zonnepanelen in Amsterdam

Steeds meer mensen kiezen voor een meer duurzame leefstijl en ook de Rijksoverheid neemt hiertoe steeds meer maatregelen. Ook u kunt in beweging komen, om te beginnen met het verduurzamen van uw woning in Amsterdam. Uw woning verduurzamen kan op verschillende manieren. U kunt beginnen met het isoleren van uw huis met behulp van spouwmuur-, vloer- of dakisolatie of u kunt kiezen voor zonnepanelen. Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke energie-oplossing waarvoor iedere woning in Nederland en Amsterdam uiterst geschikt is. Zonnepanelen zetten zon en daglicht om in energie, waardoor u geld zal besparen op uw energierekening en wat zorgt voor vele andere voordelen. Wilt u zonnepanelen kopen in Amsterdam? Dan kunt u terecht bij Energiecontrol NL. Bij ons kunt u scherp geprijsde zonnepanelen kopen en laten installeren door onze vakkundige installateurs.

Plaatsingsmogelijkheden zonnepanelen in Amsterdam

Kiest u voor zonnepanelen van Energiecontrol NL voor uw woning in Amsterdam, dan kunt u deze laten plaatsen door onze vakkundige installateurs. In de meeste gevallen worden zonnepanelen bevestigd op schuine daken, vrijwel elk schuin daktype biedt hier de mogelijkheid toe. Energie Control biedt echter ook mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen op andere daktypes of plaatsen. Zo kunnen zonnepanelen ook op platte daken worden geplaatst. Deze worden in speciale frames geplaatst zodat ze in de juiste hellingshoek kunnen worden gezet. De frames en panelen worden vervolgens los op het platte dak geplaatst en met ballast verzwaard zodat ze stevig blijven staan. Ook indak systemen zijn mogelijk. De panelen komen dan in plaats van de dakpannen.

Het is ook mogelijk om zonnepanelen niet op een dak maar in veldopstelling te plaatsten op de grond. Zo kan er een groot oppervlak worden gecreëerd en kan er veel energie worden opgewekt. Een andere mogelijkheid is de zonneschans: een draaibaar zonnepaneel. Dit 2-assig computer gestuurd systeem volgt de zon en brengt hierdoor een hoop energie op.

De voordelen van zonnepanelen in Amsterdam

Zonnepanelen van Energiecontrol NL zijn een goede en zeer duurzame investering voor uw woning in Amsterdam. Het investeren in zonnepanelen zal u een hoop geld besparen. Met 10 zonnepanelen merkt een tweepersoonshuishouden al een besparing van 60% op het energieverbruik. De investering die u doet, heeft u in slechts zeven tot acht jaar weer terugverdiend. Hierna gaat u er nog heel wat jaren winst door maken aangezien de kwalitatieve zonnepanelen van Energiecontrol NL tenminste gedurende 25 jaar opbrengst leveren. Een bijkomend voordeel is dat door het aanbrengen van zonnepanelen op het dak van uw woning, uw woning in Amsterdam energiezuiniger is en hierdoor in waarde zal stijgen.

Wilt u meer informatie over het kopen en laten installeren van zonnepanelen voor uw woning in Amsterdam? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen die u binnen 24 tot 48 ontvangt. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0546-57 44 72 en via de mail op klantenservice@energie-control.nl.

Zonnepanelen Amsterdam

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur