Zonnepanelen

Zonnepanelen Amsterdam

Ga jij voor duurzaam? Kies  voor zonnepanelen!  Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke energie-oplossing waarvoor iedere woning in Nederland en Amsterdam uiterst geschikt is. Zonnepanelen zetten zon en daglicht om in energie, waardoor je geld zal besparen op uw energierekening en wat zorgt voor vele andere voordelen. Wil je zonnepanelen kopen in Amsterdam? Dan kun he terecht bij Energiecontrol NL. Bij ons kun je scherp geprijsde zonnepanelen kopen en laten installeren door onze vakkundige installateurs.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

De voordelen van zonnepanelen in Amsterdam

Zonnepanelen van Energiecontrol NL zijn een goede en zeer duurzame investering voor jouw woning in Amsterdam. Het investeren in zonnepanelen zal je een hoop geld besparen. Met 10 zonnepanelen merkt een tweepersoonshuishouden al een besparing van 60% op het energieverbruik. De investering die je doet, heb je in slechts zeven tot acht jaar weer terugverdiend. Hierna ga je er nog heel wat jaren winst door maken aangezien de kwalitatieve zonnepanelen van Energiecontrol NL tenminste gedurende 25 jaar opbrengst leveren. Een bijkomend voordeel is dat door het aanbrengen van zonnepanelen op het dak van jouw woning, jouw woning in Amsterdam energiezuiniger is en hierdoor in waarde zal stijgen.

Wil je meer informatie over het kopen en laten installeren van zonnepanelen voor uw woning in Amsterdam? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen die u binnen 24 tot 48 ontvangt. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0546-57 44 72 en via de mail op klantenservice@energie-control.nl.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts