Zonnepanelen

Zonnepanelen Amersfoort

Wilt u ook gaan besparen op de energiekosten in uw woning of kantoor? In dat geval kunt u zonnepanelen kopen en laten plaatsen door Energiecontrol NL. Wij zijn een partij dat gespecialiseerd is in energie besparende oplossingen. Door zonnepanelen te plaatsen wekt u zelf energie op en kunt u deze energie weer gebruiken in uw woning of kantoor. Dit zorgt voor een directe besparing op de energiekosten. Wilt u zonnepanelen in Amersfoort kopen? Energiecontrol NL helpt u graag verder!

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Duurzaam energie besparen met Energiecontrol NL

Zonnepanelen in Amersfoort kopen doet u dus bij Energiecontrol NL. Wij helpen u graag om zoveel mogelijk te kunnen besparen op uw energiekosten met onze zonnepanelen. Energiecontrol is al vele jaren bedreven in het toepassen van duurzame energiemaatregelen. Dat gaat niet alleen om zonnepanelen, maar ook om isolatiewerkzaamheden. De producten en diensten die wij bieden komen altijd met minimaal 10 jaar garantie. De monteurs waar wij mee werken zijn vakmensen met vele jaren praktijkervaring. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze zonnepanelen garanderen.

Wilt u zonnepanelen in Amersfoort kopen? Neem dan contact op met Energiecontrol NL. Wij kunnen dan het gehele traject voor u verzorgen. Wij brengen alles in kaart zodat u optimaal bespaart. Wij zijn te bereiken via de telefoon op het nummer 0546-574472, u kunt een e-mail sturen naar klantenservice@energie-control.nl of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts