Zonnepanelen

Zonnepanelen Almere

Zonnepanelen zijn vandaag de dag erg populair. Dit komt met name doordat zonnepanelen erg veel voordelen met zich mee brengen. Zo zorgen zonnepanelen voor een flinke besparing op jouw energierekening.  Daarnaast heb je de zonnepanelen al binnen 7 tot 8 jaar terugverdiend! Na deze relatief korte periode heb je u dus al profijt van jouw zonnepanelen, waarbij je geniet van de maximale energieopbrengst. Deze maximale energieopbrengst komt tot stand doordat onze zonnepanelen in staat zijn om het zonlicht heel efficiënt om te zetten in energie.  Zonnepanelen in Almere aanschaffen? Energiecontrol NL helpt je graag!

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Uitmuntende service en unieke kostenbesparing

Wil je besparen op jouw energiekosten en overweegt je dit middels zonnepanelen te doen? Energiecontrol NL helpt je graag verder. Wij plaatsen de zonnepanelen in Almere op elk soort dak. Wij zorgen voor een perfecte service en doen er alles aan om alles uit de zonnepanelen te halen voor een maximale energiebesparing!

Graag komen wij met je in contact om alle mogelijkheden voor jouw situatie door te nemen. Op basis hiervan kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0546 57 44 72 of via de mail (klantenservice@energie-control.nl)

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts