Zonnepanelen

Zonnepanelen Alkmaar

In Nederland kom je steeds vaker zonnepanelen tegen op de daken. Dat is niet zo gek, want met zonnepanelen kun je veel geld besparen. Zonnepanelen zijn een zeer goede investering voor jouw huis in Alkmaar.  Door het plaatsen van zonnepanelen kun je zelf stroom genereren voor jouw woning en hoef je geen stroom meer te kopen bij jouw leverancier. Wil je graag zonnepanelen in Alkmaar laten plaatsen en ben je benieuwd wat Energiecontrol NL daarin kan betekenen? Onze specialisten van helpen je graag verder. Samen bespreken we de mogelijkheden en wensen. Hierbij kijken we wat er nodig is om de energiekosten zo laag mogelijk te krijgen.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Zonnepanelen in Alkmaar laten plaatsen door Energiecontrol NL

Op zoek naar een specialist in het plaatsen van zonnepanelen in Alkmaar? Dan zit je bij Energiecontrol NL goed! Met onze jarenlange ervaring en specialisme weten we precies wat we moeten doen. De zonnepanelen zullen netjes en zorgvuldig geplaatst worden op een manier waardoor het hoogste rendement behaald wordt. Wil je graag meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Alkmaar? Neem gerust contact met ons op of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts