Isoleren

Van spouwmuur tot vloerisolatie
in Zeeland

Het isoleren van een woning in Zeeland komt steeds vaker voor, en dit is dan ook niet voor niets. Isolatie brengt namelijk diverse voordelen met zich mee en zorgen voor een hele hoop comfort. Er zijn verschillende vormen van isolatie die kunnen worden toegepast. Zo kunt u kiezen voor spouwmuurisolatie, dit is misschien wel een van de meest gebruikte vormen van isolatie. Bij spouwmuurisolatie, de naam zegt het al, wordt isolatiemateriaal in de spouw gespoten. De spouw is de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van een woning. Er kunnen diverse isolatiematerialen worden gebruikt bij deze vorm van isolatie.

Naast spouwmuurisolatie wordt er ook veel gekozen voor vloerisolatie. Deze vorm van isolatie wordt toegepast op de vloer en gaat vaak via de kruipruimte. Er wordt dan via de kruipruimte isolatiemateriaal aan de onderkant van de vloer bevestigd. Dit zorgt ervoor dat er geen kou vanuit de kruipruimte naar boven kan komen. Zo voelt uw vloer altijd aangenaam aan en u hoeft op deze manier ook minder te stoken om het lekker warm te houden in huis. Er gaan namelijk ook geen warmte meer verloren via de vloer. Voor spouwmuurisolatie in Zeeland bent u bij Energie Control aan het juiste adres en dus ook voor vloerisolatie.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Topkwaliteit isolatie in Zeeland laten uitvoeren

Bij Energie Control kunt u kiezen voor verschillende vormen van isolatie in Zeeland. Door isolatie toe te passen op uw woning kunt u flink besparen op uw energierekening. Doordat u uw woning goed laat isoleren, kan er geen warmte meer verloren gaan en hebt u geen onnodige stookkosten. Dit geldt voor iedere vorm van isolatie, en elke vorm brengt weer andere voordelen met zich mee. Toch zorgt het allemaal voor besparen en een hoger wooncomfort. Wilt u uw woning in Zeeland graag laten isoleren, dan staan wij van Energie Control graag voor u klaar.

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Zo kunnen we op het juiste idee uitkomen en kiezen voor de juiste vorm van isolatie voor uw woning. Zo is het voor de ene woning beter om spouwmuurisolatie toe te passen, terwijl dit voor een andere woning vloerisolatie zal zijn. Ook dakisolatie is een veel gekomen vorm van isolatie en zorgt voor besparen, hoger wooncomfort en een beter binnenklimaat. Naast dat isolatie er dus voor zorgt dat u kunt besparen op uw energiekosten, zorgt het er ook voor dat uw woning meer waard wordt. Dit kan nog wel eens goed van pas komen bij de verkoop van uw woning in de toekomst. Uw woning in Zeeland voorzien van spouwmuurisolatie, vloerisolatie of dakisolatie? Kies dan voor Energie Control!

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Belangrijkste voordelen

  • Binnen 2 tot 4 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Uitstekende service en diverse vormen van isolatie (Zeeland)

U kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van isolatie, zo kunnen wij uw woning in Zeeland voorzien van spouwmuurisolatie, maar ook vloerisolatie en dakisolatie. Zo kunnen wij uw huis helemaal isoleren en ervoor zorgen dat u weer een aangename temperatuur hebt in huis zonder daar te veel voor te hoeven stoken. Als u kiest voor dakisolatie van Energie Control, dan kiest u voor kwaliteit. Dakisolatie wordt veel toegepast om zo te voorkomen dat warmte verloren gaat via het dak.

Via het dak gaat namelijk de meeste warmte verloren, dit komt doordat warmte opstijgt. Een dak kan op verschillende manieren worden geïsoleerd, zo kunt u kiezen voor isolatieplaten of bijvoorbeeld pur tegen het dak aan laten spuiten.

Zoals eerder al werd genoemd is vloerisolatie ook een zeer populaire vorm van isolatie die veel wordt toegepast. Vloerisolatie in Zeeland zorgt ervoor dat de vloer een stuk minder koud al zal voelen. Hierdoor kunt u meer comfort creëren in uw woning en de temperatuur zal een stuk aangenamer zijn. Vloerisolatie wordt vaak via de kruipruimte aangebracht. Dit kan ook worden gedaan met verschillende materialen. Als er geen kruipruimte aanwezig is, dan is er ook nog een optie om bovenvloers te isoleren. Hierbij wordt dan isolatiemateriaal onder de vloer wordt gelegd met een ondertapijt of dekvloer.

Wij van Energie Control komen graag bij u langs in Zeeland om de mogelijkheden te bekijken en zo te besluiten welke vorm van isolatie en welk isolatiemateriaal het beste kan worden toegepast. Voor meer informatie over het laten isoleren van uw woning in Zeeland kunt u contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van advies op maat en bijpassende informatie. Ook kunt u eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen!