LED verlichting

Werkplaats verlichting
LED

Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat LED verlichting een stuk milieuvriendelijker en zuiniger is dan andere verlichting zoals de gloeilamp of TL verlichting. De ouderwetse gloeilamp wordt in vele huishoudens dan ook vervangen door LED verlichting. Zo draagt men bij aan het milieu en bespaart men op de energiekosten. Voor bedrijven kan de overstap naar LED verlichting meer inspanning vereisen. Dit vergt werk, kosten en een goede planning. Wilt u de verlichting in uw werkplaats vervangen voor werkplaats verlichting LED? Dan kan Energie Control u daarbij van dienst zijn. Bij ons kunt u terecht voor gepast advies en het plaatsen van de werkplaats verlichting LED in uw werkplaats.

Interesse in LED verlichting?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

De voordelen van LED werkplaatsverlichting

Het vervangen van uw huidige verlichting naar LED werkplaatsverlichting op uw werkplaats, brengt diverse voordelen met zich mee. Het betreft een eenmalig investering, maar dit verdient zich op de langere termijn en zelfs al binnen twee jaar meer dan terug. Dit heeft ermee te maken dat de gemiddelde levensduur van een LED lamp vele malen langer is dan welke verlichting dan ook. Dit betreft zo’n 50.000 tot 100.000 branduren. Daarnaast is LED verlichting goed voor het milieu en bespaart u enorm in de energiekosten. Door conventionele lampen wordt zo’n 90% van de energie verspilt aan warmte. LED werkplaatsverlichting benut de energie maximaal en heeft nauwelijks warmte uitstoot. Doordat de stroom efficiënt in licht wordt omgezet, worden LED lampen ook niet zo warm. Hierdoor zijn LED lampen zeer brandveilig, wat van groot belang is op een werkplaats. Door velen wordt gedacht dat LED verlichting fel wit licht betekent. Hier is echter geen sprake van. Tegenwoordig is het mogelijk om elke kleur te creëren met LED verlichting. Verder zijn de onderhoudskosten voor LED verlichting minimaal en kunnen ze tegen een stootje. De lampen zullen niet vaak hoeven te worden vervangen. Het in- en uitschakelen van de lampen heeft geen invloed op de levensduur van de lamp. Dit maakt LED lampen ook geschikt voor bewegings- en lichtsensoren.

Interesse in LED verlichting?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Voordelen van LED verlichting op een rij

  • Milieuvriendelijk
  • Energiebesparend; stroomverbruik van de LED verlichting ligt aanzienlijk lager dan conventionele verlichting
  • Ook beschikbaar in warme kleuren
  • Zeer degelijk en kunnen prima tegen een stootje
  • Zeer geschikt voor bewegingssensoren en lichtsensoren

Interesse in LED verlichting voor uw werkplaats?

Hopelijk bent u inmiddels overtuigd van de vele voordelen die LED verlichting met zich meebrengt. Wilt u de verlichting in uw werkplaats vervangen voor LED verlichting, dan helpen wij van Energie Control u daar graag mee. Iedere werkplaats is anders, wij bedenken dan ook graag samen met u wat de juiste oplossing zal zijn voor uw werkplaats. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van LED werkplaatsverlichting van Energie Control? Neem dan contact met ons op. Ook is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor het plaatsen van werkplaats verlichting LED. Neem contact op en wij helpen u graag verder!