[pbr_block_heading title=”Wat is vloerisolatie?”][/pbr_block_heading]

Vloerisolatie is een vorm van isolatie die ervoor zorgt dat de warmte in uw woning blijft. Er wordt via de kruipruimte een isolerende laag aan de onderkant van de vloer aangelegd. Dit resulteert in een soort scheiding tussen de temperatuur in de woning en de temperatuur in de kruipruimte. Hierdoor kan er geen kou vanuit de kruipruimte in de woning dringen. U zult minder snel last hebben van koude voeten en daarnaast wordt het wooncomfort verhoogd. Vloerisolatie is vrij eenvoudig en binnen één dag aan te leggen.

Voordelen van vloerisolatie

Vloerisolatie heeft veel voordelen. Ten eerste vergroot u met vloerisolatie het wooncomfort. Warmte blijft in uw woning en de vloer zal niet meer koud aanvoelen. Het aanleggen van vloerisolatie zorgt bovendien voor een besparing op de energierekening. U zult merken dat de investering al snel is terugverdiend. Wanneer u ervoor kiest om uw vloer te isoleren krijgt u een beter energielabel, dit resulteert in een hogere waarde van uw woning. Door uw woning te isoleren bent u bewust bezig met het milieu.

Woning isoleren door Energie Control

Door middel van spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie kunt u ervoor zorgen dat uw woning perfect geïsoleerd wordt. Er zal geen warmte meer ontsnappen en kou naar binnen komen. Bovendien heeft u de investeringskosten binnen 2 tot 4 jaar terugverdiend en op termijn kunt u veel geld op de energierekening besparen. Energie Control kan uw woning secuur laten isoleren. Voor passend advies kunt u contact opnemen met onze professionals.