Warmtepomp

Wilt u uw woning op een duurzame manier verwarmen? Een warmtepomp is één van de oplossingen die bijdraagt om CO2 neutraal te zijn. Het is de vervanger van de welbekende cv-ketel die langzamerhand verdwijnt uit woningen, bedrijfspanden en andere gebouwen. Het verwarmt de ruimte zonder gas, doordat het warmte onttrekt aan de lucht, bodem of grondwater. Door te kiezen voor een warmtepomp is dit automatisch een slimme investering die zorgt voor lagere energielasten.

Een warmtepomp zorgt voor een duurzame manier voor verwarming en warm water in huis. Warmtepompen halen met een warmtewisselaar warmte uit de lucht, bodem of grondwater. Deze warmte wordt door middel van een proces met koudemiddel, door de warmtepomp naar een hogere temperatuur gebracht en wordt vervolgens gebruikt als ruimteverwarming en verwarmt eventueel het tapwater. Omdat u met een warmtepomp elektriciteit gebruikt in plaats van gas, bespaart u op uw gasrekening en wordt de CO2-uitstoot flink verlaagd!

Interesse in een warmtepomp

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Advies op maat van onze specialisten?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op, wij geven u graag advies op maat!

Een paar redenen om te kiezen voor een warmtepomp

  • Besparen op energiekosten
  • Uitstekende luchtkwaliteit
  • Subsidie mogelijkheden
  • Hoog rendement

Subsidie warmtepomp

Wilt u van de bovenstaande voordelen profiteren? Ga dan voor een warmtepomp van Energiecontrol NL. Om de aanschaf van een warmtepomp nog aantrekkelijker te maken geeft de Rijksoverheid tot 2021 subsidie op warmtepompen om duurzame verwarming te stimuleren. Het is een investering die gemaakt moet worden, maar die zeker weer terug te verdienen is. Daarnaast zorgt het natuurlijk voor vele voordelen en gemakken in de toekomst.

Plaatsing van warmtepomp door ervaren specialisten

Wilt u graag een warmtepomp? Kies dan voor Energiecontrol NL. Onze specialisten kunnen de warmtepompen tot in de puntjes in een woning, bedrijfspand of ander gebouw installeren. Door de goede installatie zal de warmtepomp optimaal werken en zijn de voordelen ervan al snel te merken. Warmtepompen zijn nog niet voor alle woningen geschikt, Energiecontrol NL komt daarom graag langs om dit te controleren en u te adviseren.

Als er een warmtepomp kan worden geplaatst stellen wij een plan op om de installatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op deze manier komt geen enkele bewoner voor onaangename verrassingen te staan. Voor meer informatie over het laten plaatsen van warmtepompen kan er altijd contact worden opgenomen met Energiecontrol NL. U kunt ook heel eenvoudig via onze website vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen voor de installatie van een warmtepomp!

Wist u dat Energiecontrol NL u ook kan helpen bij andere energiebesparende oplossingen? Bij ons kunt u ook terecht voor dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en zonnepanelen. Wilt u graag meer informatie over deze energiebesparende oplossingen? Neem gerust contact met ons op.

Projecten

Wat klanten zeggen

Snel netjes en goed werk afgeleverd

Peter Vonk , Ijmuiden Sorry, your browser does not support inline SVG.

Nette offerte, snelle levering, vakkundige montage.

M. van Egmond , Winterswijk Sorry, your browser does not support inline SVG.

Alle afspraken zijn nagekomen zoals afgesproken

J.A.A.Bunskoek , Enschede Sorry, your browser does not support inline SVG.

Keurig de muren van ons huis geïsoleerd met wol, de gaten die geboord zijn en weer dicht Gemetseld, amper te zien, wij zijn super tevreden over dit bedrijf!

Marjolein , Hengelo ov Sorry, your browser does not support inline SVG.