Warmtepompen plaatsen

Of het nu voor een woning is, voor een bedrijfspand of een ander gebouw, het is altijd een goed idee om voor duurzame energie te kiezen. Er zijn verschillende manieren om een woning, bedrijfshal of kantoorpand duurzamer te maken. Zo is het laten plaatsen van een warmtepomp daar één mogelijkheid van. Een warmtepomp is de vervanger van de welbekende cv-ketel die langzamerhand verdwijnt uit woningen en andere gebouwen. Door te kiezen voor een pomp is dit automatisch een slimme investering die zorgt voor lage energielasten.

Interesse in een warmtepomp

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Advies op maat van onze specialisten?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op, wij geven u graag advies op maat!

Een paar redenen om te kiezen voor een warmtepomp

  • Besparen op energiekosten
  • Uitstekende luchtkwaliteit

Om van deze bovenstaande voordelen te kunnen profiteren kan er gekozen worden voor een uitstekende kwaliteit warmtepomp. Deze warmtepomp kan dan worden geplaatst door de specialisten van Energiecontrol NL. Om de aanschaf van een warmtepomp nog aantrekkelijker te maken geeft de overheid tot 2021 ook nog eens subsidie om zo deze duurzame oplossing te stimuleren. Het is een investering die gemaakt moet worden, maar die zeker weer terug te verdienen is en het zorgt voor vele voordelen en gemakken in de toekomst.

Plaatsing van warmtepomp door ervaren specialisten

Om er zeker van te zijn dat de warmtepomp goed wordt geplaatst, is de keuze voor Energiecontrol NL snel gemaakt. Onze specialisten kunnen de warmtepompen tot in de puntjes in een woning, bedrijfspand of in een ander gebouw installeren. Door de goede installatie zal de warmtepomp optimaal werken en zijn de voordelen ervan al snel te merken. Anno 2018 is een warmtepomp nog niet voor iedere woning geschikt, Energie Control komt daarom graag langs om dit te controleren.

Als er een warmtepomp kan worden geplaatst stellen wij een plan op om de installatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op deze manier komt geen enkele bewoner voor onaangename verrassingen te staan. Voor meer informatie over het laten plaatsen van warmtepompen kan er altijd contact worden opgenomen met Energiecontrol NL. Er kan ook eenvoudig via onze website een vrijblijvende offerte worden aangevraagd voor de installatie van een warmtepomp.

Projecten

Wat klanten zeggen

Snel netjes en goed werk afgeleverd

Peter Vonk , Ijmuiden Sorry, your browser does not support inline SVG.

Nette offerte, snelle levering, vakkundige montage.

M. van Egmond , Winterswijk Sorry, your browser does not support inline SVG.

Alle afspraken zijn nagekomen zoals afgesproken

J.A.A.Bunskoek , Enschede Sorry, your browser does not support inline SVG.

Keurig de muren van ons huis geïsoleerd met wol, de gaten die geboord zijn en weer dicht Gemetseld, amper te zien, wij zijn super tevreden over dit bedrijf!

Marjolein , Hengelo ov Sorry, your browser does not support inline SVG.