Warmtepompen laten plaatsen door Energie Control

Of het nu voor een woning is, voor een bedrijfspand of een ander gebouw, het is altijd een goed idee om voor duurzame energie te kiezen. Er zijn verschillende manieren om een woning, bedrijfshal of kantoorpand duurzamer te maken. Zo is het laten plaatsen van een warmtepomp daar één mogelijkheid van. Een warmtepomp is de vervanger van de welbekende cv-ketel die langzamerhand verdwijnt uit woningen en andere gebouwen. Door te kiezen voor een pomp is dit automatisch een slimme investering die zorgt voor lage energielasten.

[pbr_block_heading title=”Waarom kiezen voor een warmtepomp?” heading_align=”heading-center”][/pbr_block_heading]

De warmtepomp is een goed alternatief voor de traditionele verwarmingsketel, dit omdat het milieuvriendelijk en energiezuinig is. Door voor een goede warmtepomp te kiezen wordt een woning op een comfortabele temperatuur gebracht en ook zorgt het voor warm water in bijvoorbeeld de badkamer en keuken.

Er zijn verschillende soorten warmtepompen, voor bestaande woningen kan er het beste gekozen worden voor een hybride warmtepomp of een lucht-waterwarmtepomp. Bij nieuwbouwwoningen wordt er vaak gekozen voor de aardwarmtepomp. Deze warmtepompen hebben uiteindelijk allemaal dezelfde functie en daardoor brengen ze ook dezelfde voordelen met zich mee. Een warmtepomp zorgt namelijk voor een flinke besparing op de energiekosten. Daarnaast is het een milieuvriendelijke keuze en het zorgt ervoor dat er binnen een goede luchtkwaliteit ontstaat. Zijn er plannen om in de toekomst de woning te verkopen, dan zal dit meer opleveren en dit zal ook makkelijker gaan. De warmtepomp zorgt er namelijk voor dat de woning aantrekkelijker wordt en daarnaast ook nog in waarde stijgt.

 Besparen op energiekosten

 Uitstekende luchtkwaliteit

Om van deze bovenstaande voordelen te kunnen profiteren kan er gekozen worden voor een uitstekende kwaliteit warmtepomp. Deze warmtepomp kan dan worden geplaatst door de specialisten van Energie Control. Om de aanschaf van een warmtepomp nog aantrekkelijker te maken geeft de overheid tot 2021 ook nog eens subsidie om zo deze duurzame oplossing te stimuleren. Het is een investering die gemaakt moet worden, maar die zeker weer terug te verdienen is en het zorgt voor vele voordelen en gemakken in de toekomst.

Plaatsing van warmtepomp door ervaren specialisten

Om er zeker van te zijn dat de warmtepomp goed wordt geplaatst, is de keuze voor Energie Control snel gemaakt. Onze specialisten kunnen de warmtepompen tot in de puntjes in een woning, bedrijfspand of in een ander gebouw installeren. Door de goede installatie zal de warmtepomp optimaal werken en zijn de voordelen ervan al snel te merken. Anno 2018 is een warmtepomp nog niet voor iedere woning geschikt, Energie Control komt daarom graag langs om dit te controleren.

Als er een warmtepomp kan worden geplaatst stellen wij een plan op om de installatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op deze manier komt geen enkele bewoner voor onaangename verrassingen te staan. Voor meer informatie over het laten plaatsen van warmtepompen kan er altijd contact worden opgenomen met Energie Control. Er kan ook eenvoudig via onze website een vrijblijvende offerte worden aangevraagd voor de installatie van een warmtepomp.

Interesse in een warmtepomp?

Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen 24-48 uur per e-mail of post. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken op 0546 – 57 44 72.