Warmtepomp

Warmtepomp Zwolle

Als je energie wilt besparen is een warmtepomp een duurzame oplossing hiervoor. In Zwolle worden warmtepompen steeds populairder. De warmtepomp is een vervanging van de bekende cv-ketel en heeft meerdere voordelen. Zo zorgt de warmtepomp, ten opzichte van de cv-ketel, voor een lagere CO2 uitstoot en zorgt voor lagere energielasten. Door het lagere energieverbruik verdient de warmtepomp zichzelf terug. Energiecontrol komt graag bij je langs in Zwolle om de mogelijkheden van een warmtepomp of andere energiebesparende maatregelen met jou te bespreken. 

Warmtepomp | Energiecontrol

De voordelen van een warmtepomp voor uw woning in Zwolle

Een warmtepomp is duurzamer dan een cv-ketel en zorgt op den duur ook voor lagere energielasten. De warmtepomp zorgt tevens voor een aangenaam binnenklimaat in jouw woning. Daarnaast heeft de warmtepomp het voordeel dat deze verwarmt in de winter, maar ook kan koelen in de zomer. De warmtepompen verzamelt de warmte buitenshuis. Dit gebeurt bijvoorbeeld uit de buitenlucht, de bodem of het grondwater. Deze warmte staat de warmtepomp binnenshuis af en hierdoor verwarmt de warmtepomp jouw huis. Al hoewel de warmtepompen een stuk duurder zijn dan een cv-ketel, zijn de investeringskosten de afgelopen jaren sterk verminderd.

De warmtepompen worden op deze manier steeds beter betaalbaar. Er zijn bovendien subsidies te verkrijgen voor het verduurzamen van jouw woning in Zwolle, waardoor de totale investeringskosten nog minder zijn. Echter zijn er een aantal voorwaarden waar een woning aan moet voldoen voordat er gebruik kan worden gemaakt van een warmtepomp. Dit is in de meeste gevallen mogelijk indien jouw woning beschikt over voldoende isolatie. Hierbij kan je denken aan een goed geïsoleerde vloer, geïsoleerde muren en een geïsoleerd dak. Indien jouw woning niet voldoende geïsoleerd is, gaat er namelijk veel warmte verloren.

Interesse in een warmtepomp?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat

Plaatsing van warmtepomp door ervaren specialisten

Wil je er zeker van zijn dat de warmtepomp op de juiste manier geplaatst wordt? Dan ben je bij Energiecontrol aan het juiste adres. Onze specialisten weten als geen ander wat er komt kijken bij het plaatsen van de warmtepomp en zorgen ervoor dat deze correct geplaatst wordt. Indien je twijfelt of een warmtepomp mogelijk is voor jouw woning in Zwolle, dan komt één van onze medewerkers graag bij je langs om dit voor jou te controleren en je hierover te adviseren. Wij stellen vooraf een plan op om de installatie tot in de puntjes uit te werken. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan en weet je op voorhand waar u aan toe bent. Voor meer informatie kan je contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0546-57 44 72 en via de mail op klantenservice@energie-control.nl.

Monteursbus Energie Control
Veelgestelde vragen

Wanneer je zowel een warmtepomp als zonnepanelen laat installeren dan verbruik je vrijwel geen gas meer. Wel is het aan te raden een warmtepomp altijd in combinatie met zonnepanelen te gebruiken i.v.m. het verbruik van een warmtepomp. 

Met een warmtepomp kun je eenvoudig je vloer op een energiezuinige manier verwarmen. De vloer wordt verwarmd via een slangensysteem tussen de warmtepomp en het huis. 

Ja. Je kunt subsidie krijgen voor een warmtepomp, mits deze aan bepaalde eisen voldoet. Check dat op de site van het RVO. 

Een warmtepomp is een kostbare investering. Wanneer een huis goed is geisoleerd is het zeker het overwegen waard om een warmtepomp te installeren. Houd wel rekening met de terugverdientijd. De energierekening zal in ieder geval wel een heel stuk verlaagd zijn.  

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts