Warmtepomp

Warmtepomp
in Zwolle

In het kader van duurzaamheid en energiebesparende maatregelen worden steeds meer innovatieve maatregelen genomen om huizen te verduurzamen. Eén van deze duurzame maatregelen is de warmtepomp. In Zwolle worden warmtepompen steeds populairder, steeds meer bedrijven en huizen maken gebruik van warmtepompen. De warmtepomp is een vervanging van de bekende cv-ketel en heeft meerdere voordelen. Zo zorgt de warmtepomp, ten opzichte van de cv-ketel, voor een lagere CO2 uitstoot en zorgt voor lagere energielasten. Door het lagere energieverbruik verdient de warmtepomp zichzelf terug. Energiecontrol NL komt graag bij u langs in Zwolle om de mogelijkheden van een warmtepomp of andere energiebesparende maatregelen met u te bespreken. Er zijn verschillende soorten warmtepompen, welke het beste bij u past is afhankelijk van uw woonsituatie. Waar de hybride warmtepomp en de luchtwaterwarmtepomp vaker gebruikt worden bij bestaande woningen, wordt de aardwarmtepomp vaak gekozen bij nieuwbouwwoningen. Echter hebben de warmtepompen allemaal dezelfde werking en functie, daardoor bieden de verschillende warmtepompen ook dezelfde voordelen.

Interesse in een warmtepomp?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

De voordelen van een warmtepomp voor uw woning in Zwolle

Een warmtepomp is duurzamer dan een cv-ketel en zorgt op den duur ook voor lagere energielasten. De warmtepomp zorgt tevens voor een aangenaam binnenklimaat in uw woning. Daarnaast heeft de warmtepomp het voordeel dat deze verwarmt in de winter, maar ook kan koelen in de zomer. De warmtepompen verzamelt de warmte buitenshuis. Dit gebeurt bijvoorbeeld uit de buitenlucht, de bodem of het grondwater. Deze warmte staat de warmtepomp binnenshuis af en hierdoor verwarmt de warmtepomp uw huis. Al hoewel de warmtepompen een stuk duurder zijn dan een cv-ketel, zijn de investeringskosten de afgelopen jaren sterk verminderd.

De warmtepompen worden op deze manier steeds beter betaalbaar. Er zijn bovendien subsidies te verkrijgen voor het verduurzamen van uw woning in Zwolle, waardoor de totale investeringskosten nog minder zijn. Echter zijn er een aantal voorwaarden waar een woning aan moet voldoen voordat er gebruik kan worden gemaakt van een warmtepomp. Dit is in de meeste gevallen mogelijk indien uw woning beschikt over voldoende isolatie. Hierbij kunt u denken aan een goed geïsoleerde vloer, geïsoleerde muren en een geïsoleerd dak. Indien uw woning niet voldoende geïsoleerd is gaat er namelijk veel warmte verloren.

Interesse in een warmtepomp?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom een warmtepomp?

  • Besparen op de energiekosten
  • Uitstekende luchtkwaliteit
  • Waardevermeerdering van uw woning

Plaatsing van warmtepomp door ervaren specialisten

Wilt u er zeker van zijn dat de warmtepomp op de juiste manier geplaatst wordt? Dan bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Onze specialisten weten als geen ander wat er komt kijken bij het plaatsen van de warmtepomp en zorgen ervoor dat deze correct geplaatst wordt. Indien u twijfelt of een warmtepomp mogelijk is voor uw woning in Zwolle, dan komt één van onze medewerkers graag bij u langs om dit voor u te controleren en u hierover te adviseren. Wij stellen vooraf een plan op om de installatie tot in de puntjes uit te werken. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en weet u op voorhand waar u aan toe bent. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0546-57 44 72 en via de mail op klantenservice@energie-control.nl.