Warmtepomp

Warmtepomp Overijssel

Er worden steeds meer energie besparende maatregelen genomen door huishoudens. De warmtepomp is er daar één van. Een warmtepomp helpt namelijk met het verduurzamen van je woning en zorgt daardoor voor lagere energiekosten. Daarnaast zorgt een warmtepomp voor een waardevermeerdering van het huis. De warmtepomp zorgt ook voor minder CO2 uitstoot en heeft weinig onderhoud. Bij Energiecontrol kan je terecht voor een warmtepomp in Overijssel. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden met je door te nemen en zo tot een perfecte oplossing te komen voor jouw woning.

Warmtepomp | Energiecontrol

De verwarmingsketel vervangen door een warmtepomp

De warmtepomp komt in plaats van de verwarmingsketel. Dit is een veel duurzamer en beter alternatief die op den duur ook zorgt voor lagere energiekosten. Een warmtepomp zorgt voor een aangenaam binnenklimaat het hele jaar door. Naast dat de warmtepomp ruimtes verwarmt kan deze ook koelen. Zo kan je ieder seizoen genieten van een aangename binnentemperatuur. Daarnaast haalt een warmtepomp ook te veel vocht uit de lucht, dit zorgt voor meer comfort. Als je kiest voor een warmtepomp, dan dien je hier wel een investering in te stoppen. Toch wordt de warmtepomp steeds betaalbaarder en de overheid geeft hier ook subsidies voor. Zo wordt de stap naar een duurzamere woning toch gelijk al een stuk makkelijker.

Voordat je kiest voor een warmtepomp in jouw woning in Overijssel, is het verstandig om goed research te doen. Energiecontrol kan hier natuurlijk ook bij helpen. Niet iedere warmtepomp kan namelijk in ieder huis worden aangesloten. En ook niet iedere woning is geschikt voor een warmtepomp. Soms moeten er nog bepaalde voorbereidingen worden getroffen voordat er een warmtepomp komt. Zo is het erg belangrijk dat jouw woning beschikt over een uitstekende isolatie. Door de isolatie gaat er geen warmte verloren en komt er geen kou binnen, dit zorgt voor een optimale werking van de warmtepomp.

Interesse in een warmtepomp?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat

Warmtepomp Overijssel laten plaatsen door vakmensen

Voordat je kiest voor een warmtepomp in jouw woning in Overijssel, is het verstandig om goed research te doen. Bij Energiecontrol kunnen we hier natuurlijk ook bij helpen. Niet iedere warmtepomp kan namelijk in ieder huis worden aangesloten. En ook niet iedere woning is geschikt voor een warmtepomp. Soms moeten er nog bepaalde voorbereidingen worden getroffen voordat er een warmtepomp komt. Zo is het erg belangrijk dat jouw woning beschikt over een uitstekende isolatie. Door de isolatie gaat er geen warmte verloren en komt er geen kou binnen, dit zorgt voor een optimale werking van de warmtepomp.

Monteursbus Energie Control
Veelgestelde vragen

Wanneer je zowel een warmtepomp als zonnepanelen laat installeren dan verbruik je vrijwel geen gas meer. Wel is het aan te raden een warmtepomp altijd in combinatie met zonnepanelen te gebruiken i.v.m. het verbruik van een warmtepomp. 

Met een warmtepomp kun je eenvoudig je vloer op een energiezuinige manier verwarmen. De vloer wordt verwarmd via een slangensysteem tussen de warmtepomp en het huis. 

Ja. Je kunt subsidie krijgen voor een warmtepomp, mits deze aan bepaalde eisen voldoet. Check dat op de site van het RVO. 

Een warmtepomp is een kostbare investering. Wanneer een huis goed is geisoleerd is het zeker het overwegen waard om een warmtepomp te installeren. Houd wel rekening met de terugverdientijd. De energierekening zal in ieder geval wel een heel stuk verlaagd zijn.  

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts