Warmtepomp

Warmtepomp
in Overijssel

Er worden steeds meer energie besparende maatregelen genomen door huishoudens. De warmtepomp is er daar één van. Een warmtepomp helpt namelijk met het verduurzamen van uw woning en zorgt daardoor voor lagere energiekosten. Er zijn nog veel meer redenen waarom u een warmtepomp aan moet schaffen. Een warmtepomp zorgt voor een waardevermeerdering van het huis en tevens bent u zo klaar voor de toekomst, wanneer we volledig van het aardgas af gaan. De warmtepomp zorgt ook voor minder CO2 uitstoot en heeft weinig onderhoud. Een warmtepomp zorgt niet alleen voor verwarming van ruimtes, op de warme zomerdag kan deze ook zeker verkoeling geven. Bij Energiecontrol NL kunt u terecht voor een warmtepomp in Overijssel. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen en zo tot een perfecte oplossing te komen voor uw woning.

Interesse in een warmtepomp?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

De verwarmingsketel vervangen door een warmtepomp

De warmtepomp komt in plaats van de verwarmingsketel. Dit is een veel duurzamer en beter alternatief die op den duur ook zorgt voor lagere energiekosten. Een warmtepomp zorgt voor een aangenaam binnenklimaat het hele jaar door. Naast dat de warmtepomp ruimtes verwarmd kan deze ook koelen. Zo kunt u ieder seizoen genieten van een aangename binnentemperatuur. Daarnaast haalt een warmtepomp ook te veel vocht uit de lucht, dit zorgt voor meer comfort. Als u kiest voor een warmtepomp, dan dient u hier wel een investering in te stoppen. Toch wordt de warmtepomp steeds betaalbaarder en de overheid geeft hier ook subsidies voor. Zo wordt de stap naar een duurzamere woning toch gelijk al een stuk makkelijker.

Voordat u kiest voor een warmtepomp in uw woning in Overijssel, is het verstandig om goed research te doen. Energiecontrol NL kan hier natuurlijk ook bij helpen. Niet iedere warmtepomp kan namelijk in ieder huis worden aangesloten. En ook niet iedere woning is geschikt voor een warmtepomp. Soms moeten er nog bepaalde voorbereidingen worden getroffen voordat er een warmtepomp komt. Zo is het erg belangrijk dat uw woning beschikt over een uitstekende isolatie. Door de isolatie gaat er geen warmte verloren en komt er geen kou binnen, dit zorgt voor een optimale werking van de warmtepomp.

Interesse in een warmtepomp?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom een warmtepomp?

  • Besparen op de energiekosten
  • Uitstekende luchtkwaliteit
  • Waardevermeerdering van uw woning

Warmtepomp Overijssel laten plaatsen door vakmensen

Voordat u kiest voor een warmtepomp in uw woning in Overijssel, is het verstandig om goed research te doen. Bij Energiecontrol NL kunnen we hier natuurlijk ook bij helpen. Niet iedere warmtepomp kan namelijk in ieder huis worden aangesloten. En ook niet iedere woning is geschikt voor een warmtepomp. Soms moeten er nog bepaalde voorbereidingen worden getroffen voordat er een warmtepomp komt. Zo is het erg belangrijk dat uw woning beschikt over een uitstekende isolatie. Door de isolatie gaat er geen warmte verloren en komt er geen kou binnen, dit zorgt voor een optimale werking van de warmtepomp.