Airco

Warmtepomp inclusief installatie

Duik in de wereld van efficiënte warmte en moeiteloos comfort met onze alles-in-één oplossing: warmtepomp inclusief installatie! Bij Energiecontrol Duurzaam Advies bieden we niet alleen hoogwaardige warmtepompen aan, maar zorgen we er ook voor dat ze vakkundig geïnstalleerd worden. Geen gedoe, alleen pure warmte en gemoedsrust.

Met de stijgende kosten van energie en de groeiende bezorgdheid over het milieu, is het belangrijker dan ooit om te investeren in duurzame verwarmings- en koelsystemen. Een warmtepomp is een innovatieve oplossing die niet alleen zorgt voor comfortabele temperaturen in jouw woning, maar ook bijdraagt aan een lagere energierekening en een verminderde CO2-uitstoot.

Leun achterover, ontspan en laat ons doen waar we goed in zijn, jouw woning verduurzamen. Energiecontrol Duurzaam Advies biedt niet alleen hoogwaardige warmtepompen aan, maar verzorgt een warmtepomp inclusief installatie. Dit betekent dat jij kunt profiteren van een efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing, zonder jij je zorgen hoeft te maken over het installatieproces.

Warmtepomp inclusief installatie

Waarom kiezen voor een warmtepomp van Energiecontrol Duurzaam Advies?

Overstappen op een warmtepomp is altijd een goed idee, de voordelen van het kiezen voor een warmtepomp delen we dan ook graag met je:

Vraag direct een gratis offerte aan

Klaar voor een warmtepomp die niet alleen je woning verwarmt, maar ook je zorgen wegneemt?

 

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een warmtepomp inclusief installatie bij Energiecontrol Duurzaam Advies en ontdek waarom dit de beste keuze is voor jouw comfort en gemak!  Wat is een warmtepomp?

  Wat is een warmtepomp?

  Een warmtepomp is een milieuvriendelijke verwarmingsoplossing waarmee je jouw woning kunt voorzien van warm tapwater en verwarming van je woning. Zeg vaarwel tegen je gasrekening en hallo tegen een groenere toekomst met een warmtepomp!

   

  Deze slimme technologie haalt warmte uit de lucht, bodem of grondwater, waardoor je jouw huis kunt verwarmen zonder een druppel gas te gebruiken. Het resultaat? Lagere energiekosten en een flinke vermindering van CO2-uitstoot. Klinkt goed, toch?

  Altijd de beste oplossing

  Bij Energiecontrol Duurzaam Advies zijn we jouw partner in het vinden van de perfecte warmtepompoplossing. We zijn gespecialiseerd in verschillende soorten topmerken, waaronder Daikin en Remeha. Of je nu volledig van gas wilt overstappen met een all-electric model of liever kiest voor een hybride systeem, wij hebben het allemaal. Onze hybride systemen, zoals die van Daikin in combinatie met een Intergas cv-ketel, zorgen voor optimale prestaties en comfort.

   

  Ook de Remeha Elga ACE hybride warmtepompen zijn een populaire keuze, vooral in combinatie met een nieuwe cv-ketel. Met ons brede scala aan opties, vinden we altijd een oplossing die perfect past bij jouw huis en levensstijl. Maak vandaag nog de overstap naar duurzame verwarming met een warmtepomp.

  Waarom Energiecontrol Duurzaam Advies?

  We gaan verder dan alleen het aanbieden van warmtepompen. We bieden een uitgebreid pakket aan diensten om jou te begeleiden bij elke stap van het proces.

   

  Kortom, met onze uitgebreide service ben je verzekerd van een soepele en zorgeloze ervaring bij het kiezen, installeren en onderhouden van jouw warmtepomp.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer je zowel een warmtepomp als zonnepanelen laat installeren dan verbruik je vrijwel geen gas meer. Wel is het aan te raden een warmtepomp altijd in combinatie met zonnepanelen te gebruiken i.v.m. het verbruik van een warmtepomp. 
  Met een warmtepomp kun je eenvoudig je vloer op een energiezuinige manier verwarmen. De vloer wordt verwarmd via een slangensysteem tussen de warmtepomp en het huis.
  Ja. Je kunt subsidie krijgen voor een warmtepomp, mits deze aan bepaalde eisen voldoet. Check dat op de site van het RVO.
  Een warmtepomp is een kostbare investering. Wanneer een huis goed is geisoleerd is het zeker het overwegen waard om een warmtepomp te installeren. Houd wel rekening met de terugverdientijd. De energierekening zal in ieder geval wel een heel stuk verlaagd zijn.
  Warmtepomp buiten

  ISDE-regeling

  Je kunt profiteren van de ISDE-regeling (Investeringssubsidie duurzame energie) bij de aanschaf van een warmtepomp. Deze subsidie kan oplopen tot wel 8000 euro, afhankelijk van het type warmtepomp en de energieprestatie. Het aantal subsidieaanvragen voor warmtepompen neemt snel toe, dus het is verstandig om niet te lang te wachten met je aanvraag om zeker te zijn van subsidiegeld bij de aanschaf van jouw warmtepomp.

   

  Wacht niet langer en profiteer nu van deze aantrekkelijke subsidieregeling!

  Neem contact op

  Wacht niet langer en zet de eerste stap naar een groenere toekomst! Wil je meer weten over hoe je kunt profiteren van de ISDE-regeling en investeren in een duurzame warmtepomp? Neem dan nu contact op met Energiecontrol Duurzaam Advies. Ons deskundige team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en een adviesgesprek in te plannen.

   

  Samen kunnen we jouw woning comfortabeler, energiezuiniger en milieuvriendelijker maken. Laat deze kans niet liggen en neem vandaag nog contact met ons op!

  Reviews

  Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

  Goede investering!

  4 sterren review

  ‘’Een vlotte levering, alle afspraken nagekomen, meegedacht met meterkast, goede prijs!’’ 

  Henri Klosse – Nieuwleusen

  Snel en netjes!

  4 sterren review

  ‘’Goede deskundigheid, strakke offerte en nette oplevering! Wij zijn tevreden. Direct na akkoord offerte is er een leveringsdatum afgesproken. De jongens hebben alles netjes gemonteerd. De rommel meegenomen en netjes achtergelaten. Heel fijn! Wij raden Energie Control zeker aan!’’

  Hans Minkjan – Wierden

  Projecten

  Samen bouwen aan een duurzame toekomst

  Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

  Swipe naar rechts
  om meer te zien

  Pijl naar rechts