fbpx

De afgelopen jaren worden er steeds meer berichten gedeeld in het nieuws over energie besparende oplossingen. Jammer genoeg is niet elke duurzame oplossing geschikt voor uw huis, een warmtepomp is daarentegen geschikt voor bijna elk huis! Het desbetreffende gebouw moet alleen voorzien zijn van een goede isolatie, zo wordt er namelijk voor gezorgd dat de warmte lekker binnen blijft! Maar wat is een warmtepomp en waarom is het duurzaam? Een warmtepomp zorgt ervoor dat u fors bespaart op uw gasrekening. In plaats van gas wordt er wel meer elektriciteit verbruikt, maar dit is veel duurzamer, omdat gas meer COopwekt. Door de combinatie van een aantal natuurlijke hulpbronnen (water, lucht en de aardbodem) en een koudemiddel (vloeistof) wordt ervoor gezorgd dat u duurzaam uw huis kunt verwarmen! De vloeistof wordt door middel van verdamping omgezet tot een gas. Vervolgens wordt deze gas omgezet in condens en tijdens deze ontwikkeling wordt de warmte in uw huis gepompt!

In Nederland worden er steeds meer energie-neutrale woningen gerealiseerd!

In de toekomst zal Nederland steeds meer overgaan naar duurzame energie. Zo zijn er al plannen gemaakt om duizenden hectares grond en zee te voorzien van zonnepanelen en windmolens. Dit is ook allemaal terug te vinden in het Klimaatakkoord, hierin staat onder andere dat de opgewekte energie in Nederland in 2030 voor 70% uit duurzame energie moet bestaan. Daarom worden ook steeds meer huishoudens voorzien van duurzame producten. Dit is niet alleen gunstig voor de komende generaties, maar ook voor uw eigen spaarrekening! Door het ontwikkelen van innovatieve oplossingen kunnen verschillende energiebedrijven u steeds beter van dienst zijn. Bij de meeste kunt u er dus makkelijk achter komen of u huis in aanmerking komt voor een warmtepomp. Twijfel dus niet en neem contact op met een energiespecialist! Zo kunt u ook snel ontdekken of uw huis of bedrijf in aanmerking komt voor andere energie besparende oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonnepanelen en de isolatie van uw huis, want de isolatie moet eerst op orde zijn voordat u überhaupt een warmtepomp kunt plaatsen!

Snel en eenvoudig achterhalen of u in aanmerking komt voor een warmtepomp!

Energiecontrol NL is één van de bedrijven die inmiddels al jarenlange ervaring heeft met het plaatsen van warmtepompen in heel Nederland. Zo kunt u eenvoudig en probleemloos achterhalen of uw huis of bedrijf hiervoor in aanmerking komt. De energiespecialisten van geven u graag meer advies over de warmtepompen, dit doen ze helemaal gratis! Zij weten namelijk als geen ander dat geld besparende oplossingen voor iedereen van groot belang zijn. Wilt u meer te weten komen over de duurzame oplossingen? Vraag gratis uw advies aan bij de deskundigen van Energiecontrol NL!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.