Blog

Waarom is een warmtepomp relevant voor jouw situatie?

De afgelopen jaren worden er steeds meer berichten gedeeld in het nieuws over energie besparende oplossingen. Jammer genoeg is niet elke duurzame oplossing geschikt voor jouw huis, een warmtepomp is daarentegen geschikt voor bijna elk huis! Een warmtepomp zorgt ervoor dat je fors bespaart op jouw gasrekening. In plaats van gas wordt er wel meer elektriciteit verbruikt, maar dit is veel duurzamer. Door de combinatie van een aantal natuurlijke hulpbronnen (water, lucht en de aardbodem) en een koudemiddel (vloeistof) wordt ervoor gezorgd dat je duurzaam jouw huis kunt verwarmen! De vloeistof wordt door middel van verdamping omgezet tot een gas. Vervolgens wordt deze gas omgezet in condens en tijdens deze ontwikkeling wordt de warmte in jouw huis gepompt!

airco | Energiecontrol Duurzaam Advies

In Nederland worden er steeds meer energie-neutrale woningen gerealiseerd!

In de toekomst zal Nederland steeds meer overgaan naar duurzame energie. Zo zijn er al plannen gemaakt om duizenden hectares grond en zee te voorzien van zonnepanelen en windmolens. Dit is ook allemaal terug te vinden in het Klimaatakkoord, hierin staat onder andere dat de opgewekte energie in Nederland in 2030 voor 70% uit duurzame energie moet bestaan. Daarom worden ook steeds meer huishoudens voorzien van duurzame producten. Dit is niet alleen gunstig voor de komende generaties, maar ook voor jouw eigen spaarrekening!

Door het ontwikkelen van innovatieve oplossingen kunnen verschillende energiebedrijven je steeds beter van dienst zijn. Bij de meeste kun je er dus makkelijk achter komen of jouw huis in aanmerking komt voor een warmtepomp. Twijfel dus niet en neem contact op met een energiespecialist! Zo kun je ook snel ontdekken of jouw huis of bedrijf in aanmerking komt voor andere energie besparende oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonnepanelen en de isolatie van jouw huis, want de isolatie moet eerst op orde zijn voordat je überhaupt een warmtepomp kunt plaatsen!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen één dag in je mailbox!

Bus Energie Control

Snel en eenvoudig achterhalen of u in aanmerking komt voor een warmtepomp!

Energiecontrol NL is één van de bedrijven die inmiddels al jarenlange ervaring heeft met het plaatsen van warmtepompen in heel Nederland. Zo kun je eenvoudig en probleemloos achterhalen of jouw huis of bedrijf hiervoor in aanmerking komt. De energiespecialisten van geven je graag meer advies over de warmtepompen, dit doen ze helemaal gratis! Zij weten namelijk als geen ander dat geld besparende oplossingen voor iedereen van groot belang zijn. Wil je meer te weten komen over de duurzame oplossingen? Vraag gratis jouw advies aan bij de deskundigen van Energiecontrol NL!

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts