fbpx
Twijfelt u op dit moment over het nemen van vloerisolatie? In deze blog nemen we de twijfel bij u weg! De voordelen wegen meer op dan de nadelen van het nemen van vloerisolatie. In deze blog hebben wij de voordelen van vloerisolatie op een rijtje gezet.

De voordelen van vloerisolatie

U gaat minder geld uitgeven aan de energierekening! Het voordeel wat voor u misschien wel het belangrijkste is, is dat vloerisolatie veel geld kan besparen. Doordat uw huis minder warmte verliest, hoeft u minder te stoken om uw huis warm te houden. Dit kan u op jaarbasis een paar honderd euro schelen. Dat wil toch iedereen! Op deze manier heeft u de investering van de vloerisolatie er binnen een paar jaar al weer uit. U kunt uw huis voor meer geld verkopen De waarde van uw huis stijgt significant wanneer u vloerisolatie aanlegt. Dat geld ziet u alleen pas weer terug wanneer het huis daadwerkelijk verkocht wordt. Het energielabel van het huis wordt verbeterd waardoor kopers de waarde van het huis hoger inschatten. Het is sinds 2008 verplicht om een energielabel bij het huis over te leveren. Met vloerisolatie verhoogt u het wooncomfort in uw huis Zoals eerder in deze blog aangegeven, zal er minder warmte uit het huis verdwijnen via de vloer. De vloer blijft ook warmer, waardoor u met een lekkerder gevoel door uw huis kan lopen. Het kan zelfs prettig zijn om op blote voeten te lopen. Niet alleen in de winter is het prettig dat uw huis warmer is, door vloerisolatie zult u in de zomer ook veel voordelen ervaren. In de zomer voelt uw vloer koeler aan doordat de warmte van buiten ook buiten blijft. Naast de warmte en kou die in de zomer en winter buiten blijft, is vloerisolatie ook goed voor de luchtvochtigheid in uw huis. U helpt een handje mee met het verminderen van co2 uitstoot Wanneer u uw vloer laat isoleren, dan zal er minder co2 uitgestoten worden. De warmte die anders uit uw huis naar buiten zal gaan, blijft nu binnen. Hierdoor wordt er minder co2 verspild. Het plaatsen van vloerisolatie is snel uit te voeren en u heeft er weinig last van Het plaatsen van vloerisolatie is bij Energie-Control al binnen één dag uitgevoerd. U zult weinig last hebben van werkzaamheden.

Energie-Control heeft veel ervaring in het plaatsen van vloerisolatie

De voordelen van vloerisolatie wegen zwaarder op dan de nadelen. De investering die u doet zult u door besparingen er binnen een paar jaar weer uit halen. Bent u overtuigd door deze blog en wilt u vloerisolatie laten plaatsen? Energie-Control heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van vloerisolatie. Heeft u vragen over het plaatsen van vloerisolatie? Neem gerust even contact met ons op! U kunt ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen.