Vloerisolatie

Bent u klaar met koude voeten in huis? Laat uw vloer dan isoleren! Dat voelt niet alleen prettig aan de voeten, maar brengt de energierekening ook omlaag. Vloerisolatie is een zeer interessante en rendabele isolatiemaatregel. Door vloerisolatie kan er geen kou meer door de vloer dringen, waardoor u minder snel last zult hebben van koude voeten. Met vloerisolatie verhoogt u ook het wooncomfort in uw huis en bespaart u een hoop geld op uw energierekening. Daarnaast pakt vloerisolatie vocht aan en zorgt het voor een gezonder klimaat in huis. Doorgaans verdient vloerisolatie zich in ongeveer zes tot acht jaar terug. Wilt u graag gratis advies over vloerisolatie? Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij uw langs!

Interesse in vloerisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Maar hoe kunt u uw vloer het beste isoleren? Wanneer uw woning een kruipruimte heeft met een hoogte van minstens 35 centimeter, is het extra aantrekkelijk om vloerisolatie toe te passen. Vloerisolatie is dan namelijk eenvoudig aan te brengen. Bij een kruipruimte onder de 35 centimeter zijn er altijd nog andere mogelijkheden die wij graag samen met u bespreken. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Advies op maat van onze specialisten?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op, wij geven u graag advies op maat!

Wij isoleren met de volgende materialen

Bij Energiecontrol NL maken wij gebruik van drie verschillende materialen. Welke voor uw woning geschikt is, hangt af van de vloer.

  • Elastospray
  • PUR
  • EPS parels

Verschillende soorten vloerisolatie

Er zijn verschillende soorten vloerisolatie op de markt. Welke vloerisolatie voor uw woning geschikt is, hangt af van de vloer. Een betonnen vloer vraagt immers een ander behandeling dan een houten vloer. Ook heeft het gehalte vocht in de kruipruimte invloed op het soort vloerisolatie. Bij Energiecontrol NL isoleren wij met de volgende materialen.

PUR

PUR Super is een luchtdichte isolatielaag van polyurethaan. Vloeibaar purschuim wordt direct in of op te isoleren ruimtes gespoten. Het resultaat is een perfecte scheiding tussen het klimaat in de kruipruimte en dat in de woning. Door de isolatie zal uw vloer gemiddeld 2 tot 3 graden warmer aanvoelen.

Elastospray

Elastospray is een twee componenten isolatiemateriaal dat tegen de onderkant van de vloer wordt aangebracht. Hierdoor worden alle naden en kieren afgesloten. Daardoor komt er een luchtdichte, maar damp-open scheiding tussen de kruipruimte en in de woning. Vochtige lucht kan op deze manier niet de woning binnendringen. Door de isolatie zal uw vloer gemiddeld 2 tot 3 graden warmer aanvoelen.

EPS parels

EPS parels zijn geschikt voor vochtige of krappe kruipruimtes. Optrekkend vocht uit de bodem wordt gestopt wat resulteert in een drogere vloer. Bodemparels worden bijvoorbeeld veel toegepast onder houten vloeren om houtrot te voorkomen. Vochtige kruipruimtes veroorzaken vaak ook een vieze lucht in huis. Ook hiervoor zijn de bodemparels een zeer goede, betaalbare oplossing.  Deze bodemparels zijn EPS (piepschuim) isolatiekorrels, die te herkennen zijn aan de grijze kleur. De grijze kleur wordt veroorzaakt door de toevoeging van grafiet. Grafiet zorgt voor een nog hogere isolatiewaarde (t.o.v. wit piepschuim).

Energiebesparende oplossingen van Energiecontrol NL

Wilt u slim geld besparen op uw energierekening? Naast vloerisolatie kunt u bij Energiecontrol NL ook terecht voor dakisolatie en spouwmuurisolatie. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden, wij zijn veelzijdig in energie besparende oplossingen en adviseren u graag geheel vrijblijvend!

Projecten

Wat klanten zeggen

Snel netjes en goed werk afgeleverd

Peter Vonk , Ijmuiden Sorry, your browser does not support inline SVG.

Nette offerte, snelle levering, vakkundige montage.

M. van Egmond , Winterswijk Sorry, your browser does not support inline SVG.

Alle afspraken zijn nagekomen zoals afgesproken

J.A.A.Bunskoek , Enschede Sorry, your browser does not support inline SVG.

Keurig de muren van ons huis geïsoleerd met wol, de gaten die geboord zijn en weer dicht Gemetseld, amper te zien, wij zijn super tevreden over dit bedrijf!

Marjolein , Hengelo ov Sorry, your browser does not support inline SVG.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.