Vloerisolatie

Vloerisolatie
in Utrecht

Met vloerisolatie in uw woning kunt u veel energiekosten besparen en het is goed voor het milieu. Vaak wordt er bij isolatie niet gedacht aan vloerisolatie. Toch heeft vloerisolatie meerdere voordelen voor u. De meeste mensen zonder vloerisolatie hebben last van koude voeten. Het heeft geen zin om de temperatuur hoger te zetten, omdat de warme lucht opstijgt. Als u warme voeten wilt hebben in uw woning in Utrecht zal u gebruik moeten maken van vloerisolatie. Op deze manier zorgt u voor warme voeten en dit verhoogt uw wooncomfort in uw huis. Uw energiekosten kunnen afnemen, dit komt omdat er geen kou meer door de vloer heen komt en zo hoeft u minder te stoken. Het kost u minder moeite om warmte te behouden in uw woning.

Wilt u uw vloer laten isoleren in Utrecht? Dan is Energiecontrol NL de plek waar u moet zijn. Wij isoleren uw vloer voor een scherpe prijs en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt afgewerkt. Doordat wij u goed op de hoogte houden en alles met u bespreken, komt u bij ons niet voor verassingen te staan.

Interesse in vloerisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

De mogelijkheden van vloerisolatie voor uw woning in Utrecht

Bij Energiecontrol NL kunt u terecht voor verschillende soorten vloerisolatie. Welke vloerisolatie voor uw woning geschikt is, hangt af van de vloer. Dit hangt deels af van het materiaal van de vloer. Een houten vloer vraagt immers een andere behandeling dan een betonnen vloer. Ook is het belangrijk om rekening te houden met het vochtgehalte in de kruipruimte. Dit heeft namelijk invloed op het soort isolatie materiaal dat gebruikt kan worden.

Energiecontrol NL maakt voornamelijk gebruik van drie soorten isolatiematerialen. De eerste mogelijkheid die veel gebruikt wordt is PUR. Dit vloeibare isolatiemateriaal wordt direct in of op te isoleren ruimtes gespoten. Het resultaat is een scheiding tussen de twee ruimtes. Dit kan uw vloer 2 tot 3 graden warmer maken. Een andere mogelijkheid is PIF isolatiefolie. Dit is een isolatiefolie en bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie.  PIF isolatiefolie kenmerkt zich door het verwerkingsgemak en is hierdoor zeer geschikt voor na-isolatie. De derde vloerisolatie optie is EPS parels, dit wordt voornamelijk gebruikt in krappe of vochtige ruimtes. De EPS parels zorgen voor een drogere vloer.

Interesse in vloerisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom vloerisolatie bij Energiecontrol NL?

  • Besparing op uw energierekening
  • Aangenaam wooncomfort
  • Ervaren vakmannen
  • Voordelige vloerisolatie
  • Snel geplaatst

Vloerisolatie in Utrecht laten uitvoeren door een ervaren en gecertificeerd bedrijf

Uw vloer in Utrecht laten isoleren kan eenvoudig en goed door Energiecontrol NL. Met vloerisolatie verhoogt u uw wooncomfort en bespaart uw geld. Doorgaans verdient vloerisolatie zich terug in zes tot acht jaar. Daarnaast pakt het vocht aan en zorgt het voor een gezonder klimaat in uw huis. U moet wel weten of het voor uw woning interessant en mogelijk is om vloerisolatie toe te passen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Ook bieden wij de mogelijkheid om via onze website eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan te vragen voor vloerisolatie in Utrecht!