Vloerisolatie

Vloerisolatie
in Noord-Holland

Veel mensen zijn relatief gezien niet bekend met het begrip vloerisolatie. Vloerisolatie kan een goede oplossing zijn om kosten te besparen en het milieu minder te vervuilen. Bij isolatie denken mensen vaak niet gelijk aan vloerisolatie. Toch kan vloerisolatie erg veel voordelen voor u hebben. Want de waarde en wooncomfort van uw woning zal namelijk erg verhoogd worden door de aanschaf van vloerisolatie in Noord-Holland. Door vloerisolatie aan te schaffen, kunnen de energiekosten die u betaalt dalen.

De kou die normaal door de vloer heen gaat, blijft dankzij vloerisolatie in de woning zelf. Hierdoor hoeft er minder gestookt te worden in de woning. Mensen die last hebben van koude voeten, kunnen dit ook voorkomen door goede vloerisolatie. De temperatuur in huis verhogen heeft geen zin, omdat de warme lucht juist naar boven stijgt. Wilt u graag meer wooncomfort en kosten besparen door middel van kwalitatieve vloerisolatie? Dan bent u bij Energiecontrol NL op het juiste adres. Met de scherpe prijzen en de hoogwaardige afwerking zijn wij de beste keuze van Nederland. Door middel van directe communicatie, zal u niet voor verrassingen komen te staan. Door onze nieuwe vestiging in Hoorn zitten wij voor afnemers in Noord-Holland nog dichterbij!

Interesse in vloerisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Type vloerisolatie aangepast op uw woning

Elke woning is anders en daarom zijn er verschillende manieren om vloerisolatie toe te passen. De meest voorkomende manier is, om vloerisolatie toe te passen in de kruipruimte. De kruipruimte van een woning ligt onder de vloer en is alleen begaanbaar door middel van kruipen. Vanuit de kruipruimte kan de vloer op diverse manieren toegepast worden.

Zodoende is het verstandig om een deskundige te laten kijken naar de vloer. De medewerkers van Energiecontrol NL zijn dusdanig professioneel opgeleid, dat wij elke klus op het gebied van vloerisolatie (Noord-Holland) kunnen uitvoeren. Met een uitgebreid persoonlijk gesprek, worden de wensen en ideeën kort en krachtig in kaart gebracht.

Energiecontrol NL gebruikt drie soorten isolatiematerialen. De eerste optie is, om het materiaal genaamd PUR te gebruiken. Dit PUR is een vloeibaar isolatiemateriaal wat direct op ruimtes wordt gespoten. Door dit te spuiten wordt er een scheiding gemaakt tussen twee ruimtes. Door het gebruik van PUR, kan de vloer 2 tot 3 graden warmer worden.

De tweede optie om als isolatiemateriaal te gebruiken, is PIF isolatiefolie. De PIF-isolatiefolie bestaat uit meerdere verschillende lagen van aluminiumfolie. Hierdoor is de PIF-isolatiefolie erg verwerend, waardoor het gebruikt wordt voor na-isolatie. De derde optie is het isolatiemateriaal EPS-parels. Dit type isolatiemateriaal wordt voornamelijk gebruikt in vochtige en krappe ruimtes.

Interesse in vloerisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom vloerisolatie bij Energiecontrol NL?

  • Besparing op uw energierekening
  • Aangenaam wooncomfort
  • Ervaren vakmannen
  • Voordelige vloerisolatie
  • Snel geplaatst

Professionele kennis voor vloerisolatie in Noord-Holland

Vloerisolatie kan goed voor uw uitpakken op het gebied van geld besparing en wooncomfort. Want de vloerisolatie in Noord-Holland kan door onze expertise snel en goed geplaatst worden. Met een kleine investering kunt u na ongeveer 6 tot 8 jaar, besparen op de energiekosten. Bespaar geld en neem snel contact op, met onze goed opgeleide medewerkers voor vloerisolatie. Online bieden wij ook de mogelijkheid, om een vrijblijvend offerte aan te vragen in Noord-Holland.