Vloerisolatie

Vloerisolatie
in Noord-Brabant

Woont u in Noord-Brabant? Dan is het zeer interessant om u eens te gaan verdiepen in vloerisolatie. De koude, vochtige bodem in uw huis zorgt namelijk voor veel ongemak. Koude vloer, schimmel, rot, zuren en natuurlijk hogere energiekosten. Met behulp van vloerisolatie bent u met gemak van deze problemen af en kunt u optimaal gaan genieten in Noord-Brabant. De vloerisolatie van Energiecontrol NL is van absolute topkwaliteit die ervoor zorgt dat de kou niet via de grond naar binnen kan trekken.

De warme energie van uw kachel of verwarming kan niet via de vloer ontsnappen waardoor de bodem een aangename temperatuur krijgt. Vloerisolatie zorgt ervoor dat uw vloer gemiddeld al een paar graden warmer aanvoelt. Het bijkomende voordeel is dat uw huis ook sneller verwarmt zal zijn. Samen met u gaan onze deskundigen van Energiecontrol NL bekijken welke soort vloerisolatie geschikt is voor uw huis in Noord-Brabant. Hierin bekijken wij de mogelijkheden, het budget, de hoogte van de kruipruimte en bespreken wij uw wensen.

Interesse in vloerisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

3 mogelijkheden voor soorten vloerisolatie in Noord-Brabant

Energiecontrol NL beschikt over drie soorten vloerisolatie die kwalitatief zeer sterk zijn. Allen beschikken zij over een hoge isolatiewaarde en veel voordelen. Onze PIF-isolatiefolie kan snel en professioneel worden aangebracht. Deze vloerisolatie zorgt ervoor dat u in Noord-Brabant veel energiekosten bespaard. Het materiaal bestaat namelijk uit diverse lagen aluminiumfolie die zijn voorzien van luchtkussens. Na het aanbrengen van de PIF-isolatiefolie wordt er een stilstaande lucht gecreëerd die warmte vasthoudt. Het bijkomende voordeel is dat de PIF-isolatiefolie door de thermische reflectie ervoor zorgt dat de energie van binnenuit weerkaatst. Op deze manier wordt de warmte van uw kachel of verwarming bewaard.

Ook is het mogelijk om uw huis in Noord-Brabant te isoleren met PUR. Het materiaal bestaat uit polyurethaan en wordt vanuit de kruipruimte tegen de onderkant van uw vloer gespoten. De laag is luchtdicht en zorgt ervoor dat u veel energie kunt besparen. Naast PUR is er ook een optie om te kiezen voor EPS-parels. Deze soort vloerisolatie bestaat uit piepschuim die zeer geschikt is voor krappe en vochtige kruipruimtes.

De soorten isolatiemateriaal zijn in Noord-Brabant een opkomend fenomeen. U wilt toch ook een steentje bijdragen aan milieuverbetering? Daarnaast scheelt het natuurlijk ook bij uzelf in de portemonnee. De vloerisolatie is waterafstotend waardoor het ongevoelig is voor vocht, schimmel, rot en zuren.

Interesse in vloerisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom vloerisolatie bij Energiecontrol NL?

  • Besparing op uw energierekening
  • Aangenaam wooncomfort
  • Ervaren vakmannen
  • Voordelige vloerisolatie
  • Snel geplaatst

Deskundig vloerisolatie advies van Energiecontrol NL

Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij niet snel voor verassingen zullen staan. Doordat vele mensen uit Noord-Brabant u al voorgingen hebben wij al veel verschillende soorten huizen bewerkt en voorzien van vloerisolatie. De goede kwaliteit van de vloerisolatie zorgt ervoor dat uw investering al binnen een paar jaar is terugverdiend. Over het algemeen houden wij een periode aan van zes tot acht jaar. Vanaf die tijd zijn alle bespaarde energiekosten van u!

Wij van Energiecontrol NL vinden openheid en transparantie zeer belangrijk. Door goed te communiceren kunnen wij in overleg met u bekijken hoe het proces in zijn werk gaat en wat de beste mogelijkheid is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.