Vloerisolatie

Vloerisolatie
in Friesland

Vloerisolatie is de ultieme oplossing om energiekosten te besparen, tevens is het ook goed voor het milieu. Er zijn veel plekken in het huis waar isolatie gedaan kan worden, maar veel mensen vergeten de vloerisolatie van een huis. Door vloerisolatie te plaatsen in het huis heeft niemand meer koude voeten. Door de temperatuur in huis hoger te zetten, betekent dat niet dat de voeten worden opgewarmd, de vloer blijft gewoon steenkoud. Mensen die een prettige warme vloer willen hebben, hebben daarom dus vloerisolatie nodig. Energiecontrol NL biedt alleen comfort en kwaliteit voor de voeten van iemand. Door ons te huren wordt de gehele wooncomfort verhoogt. Ook wordt de kans op warmte ontspanning veel kleiner waardoor de energiekosten drastisch lager zullen worden. De moeite om warmte binnen te houden is verleden tijd, niemand hoeft zich meer zorgen te maken met vloerisolatie. Met een lage scherpe prijs voeren wij de vloerisolatie met voor u met plezier uit. Eerst bespreken we duidelijk wat er gaat gebeuren, dit doen we zodat niemand voor verassingen komt te staan.

Interesse in vloerisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

De keuzes van vloerisolatie in Friesland

Er zijn veel verschillende soorten isolatie die ervoor zorgen dat het huis lekker warm blijft. Voor koude voeten is vloerisolatie de juiste keuze. Welke isolatie wij gebruiken hangt af van de type woning en welke vloerisolatie geschikt is. Tijdens een bezoek meten we ook het vochtgehalte in de kruipruimte van het huis. Dit doen we zodat we rekening kunnen houden met het isolatiemateriaal, het vochtgehalte van de kruipruimte kan daar veel over zeggen.

Bij Energiecontrol NL bieden wij 3 verschillende soorten isolatiematerialen aan. Het meest gebruikte materiaal is PUR, de vloeibare substantie wordt gelijk op de isolatie ruimte gespoten. Hierdoor ontstaat er een kwalitatieve scheiding, dit zorgt ervoor dat de vloer 2 tot 3 graden warmer wordt. Ook is er een tweede mogelijkheid, namelijk de stof PIF. PIF is isolatiefolie dat uit meerdere lagen bestaat. De laatste keus is de stof EPS  parels, dit wordt vaak gebruikt in kleine, krappe en vochtige ruimtes. De stof EPS-parels zorgt voor een drogere warme vloer.

Interesse in vloerisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom vloerisolatie bij Energiecontrol NL?

  • Besparing op uw energierekening
  • Aangenaam wooncomfort
  • Ervaren vakmannen
  • Voordelige vloerisolatie
  • Snel geplaatst

Alleen topkwaliteit bij vloerisolatie

Energiecontrol NL is innovatief en vooruitstrevend op het gebied van isolatie. Hierdoor beschikken wij over professioneel getrainde werknemers waardoor elke klus goed geregeld wordt. Alle vloeren in Friesland kunnen geïsoleerd worden, maar eerst maken wij een afspraak om de plannen en ideeën te bespreken. Met een investering kunt u binnen 6 tot 8 jaar veel geld besparen, hoeft u minder te stoken en dit zorgt voor lagere maandlasten. Voor meer informatie en vragen over onze diensten kunt u gerust contact met ons opnemen. Maak ook gebruik van onze vrijblijvende offerte voor vloerisolatie in Friesland. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor vragen of adviezen kunt u altijd onze medewerkers makkelijk bereiken op de mail: klantenservice@energie-control.nl.