Vloerisolatie

Vloerisolatie
in Drenthe

Er zijn verschillende manieren om uw woning te isoleren, iedere vorm van isolatie heeft andere voordelen en gemakken. Een vorm waar weinig aan gedacht wordt is vloerisolatie. Heeft u thuis last van koude voeten, dan heeft het weinig zin om uw verwarming hoger te zetten, de warme lucht stijgt namelijk op. Het toepassen van vloerisolatie zorgt voor een warmere vloer en dus ook warme voeten. Dit komt doordat er geen kou meer door de vloer heen kan. Naast het verhogen van uw wooncomfort bespaart u ook flink op de energiekosten. Wilt u uw vloer in Drenthe goed laten isoleren? Dan is Energiecontrol NL de plek waar u moet zijn. Wij zijn een gecertificeerd en ervaren bedrijf dat ervoor zorgt dat alles perfect wordt afgewerkt.

Interesse in vloerisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Verschillende soorten vloerisolatie voor uw woning in Drenthe

Er zijn verschillende manieren om uw vloer te isoleren. Het is belangrijk om te kijken naar welke vorm van vloerisolatie het meest rendabel is voor uw woning. Dit is afhankelijk van uw vloer. Wilt u een passend advies voor uw woning? Wij komen graag langs in Drenthe om te kijken naar uw mogelijkheden op het gebied van vloerisolatie.

De meest gebruikte vorm van vloerisolatie is via de kruipruimte. Het isolatiemateriaal wordt aangebracht onder de vloer door in de kruipruimte te gaan. Door de onderkant van de vloer te isoleren komt er geen kou meer naar boven. De keuze van het isolatiemateriaal bepaalt uiteindelijk hoeveel energie en geld u bespaard. Bij Energiecontrol NL heeft u de keus uit verschillende isolatiematerialen. Zo kan er gebruik gemaakt worden van Purschuim, schuim dat vanzelf hard wordt en aan de onderkant van de vloer wordt gespoten.

Ook kan er gebruik gemaakt worden van PIF isolatiefolie, dit is een hoogwaardige meerlaagse isolatiefolie en bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie. Daarnaast heeft u de keus EPS parels, dit wordt vooral gebruikt in vochtige of krappe ruimtes. Optrekkend vocht uit de bodem wordt gestopt, wat resulteert in een droge en warmere vloer.

In het geval dat u geen kruipruimte heeft kunt u uw vloer ook laten isoleren bij Energiecontrol NL . Zo is het mogelijk om onder uw laminaat of vloerbedekking een isolatielaag aan te brengen. Wilt u een passend advies ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Interesse in vloerisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom vloerisolatie bij Energiecontrol NL?

  • Besparing op uw energierekening
  • Aangenaam wooncomfort
  • Ervaren vakmannen
  • Voordelige vloerisolatie
  • Snel geplaatst

De kennis en ervaring om uw woning te isoleren

Wij van Energiecontrol NL zijn een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in isolatie en dus ook in vloerisolatie. Wilt u uw vloer in Drenthe isoleren, wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Uw vloer laten isoleren is een investering, maar verdient zich terug in ongeveer 6 tot 8 jaar doordat u flink bespaard op uw energierekening. Een ander groot voordeel is de verhoging van uw wooncomfort. De vloer zal niet meer zo koud aanvoelen, dit betekend warme voeten. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over het isoleren van uw vloer in Drenthe kunt u contact opnemen met ons. Daarnaast kunt u ook eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen voor vloerisolatie in Drenthe!