Veldopstelling

Veldopstelling zonnepanelen

Energie opwekken met veldopstelling zonnepanelen

Tegenwoordig vinden we zonnepanelen niet alleen meer op het dak. Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor zonnepanelen op de grond, in een veldopstelling. Vaak hebben velden een groter oppervlak dan daken en dus kan er meer elektriciteit uit zonne-energie worden opgewekt. Zonnepanelen op de grond zijn een perfecte oplossing wanneer u op uw dak niet voldoende ruimte heeft voor de plaatsing van zonnepanelen. Denk hierbij aan een veldsysteem in een groot vrij veld, maar ook aan zonnepanelen in de tuin. Het systeem maakt het mogelijk om ook een klein aantal zonnepanelen op de grond te installeren. Zonnepanelen zijn een goede en duurzame investering. Met 10 zonnepanelen kan een huishouden van twee personen al 60% besparen op energieverbruik. Doorgaans is de terugverdientijd van de zonnepanelen ongeveer 7 tot 8 jaar. De zonnepanelen van Energiecontrol NL leveren tenminste een opbrengst gedurende 25 jaar. Na 8 jaar gaat u hier dus nog minimaal 17 jaar winst op maken!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Veldsystemen diefstal gevoelig?

Veldopstelling zonnepanelen bij Energiecontrol NL

Een zonnepaneel is tegenwoordig een erg geliefd product. De zonnepanelen zijn van een vrij groot formaat wat niet gemakkelijk te vervoeren is. Staan uw zonnepanelen in een weiland waar u weinig zicht op heeft? Dan is het toch slim om even bij diefstal stil te staan. U kunt er bijvoorbeeld een hek omheen plaatsen of gebruik maken van camera’s. Maar er bestaan ook sloten welke alle zonnepanelen met elkaar verbinden. Wanneer er één paneel wordt losgekoppeld, wordt het alarm in werking gezet.

Biedt uw dak onvoldoende ruimte voor de plaatsing van zonnepanelen, maar heeft u wel voldoende ruimte om uw huis? Energiecontrol NL maakt het mogelijk om zonnepanelen in een veldopstelling te plaatsen. Het voordeel hiervan is dat de zonnepanelen zo gunstig mogelijk ten opzicht van de zon geplaatst kunnen worden. Overweegt u een veldopstelling zonnepanelen? Het begint natuurlijk allemaal bij een goed advies. Bij Energiecontrol NL brengen wij samen met de klant de wensen in kaart. Het doel is natuurlijk altijd om de energiekosten te verlagen of zelfs op nul te laten komen.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Zonnepanelen voor ieder soort dak

Bij Energiecontrol bent u aan het juiste adres voor diverse soorten systemen voor zonnepanelen. Veelal zien we dat zonnepanelen op een schuin dak worden geplaatst, maar dit is helaas niet altijd mogelijk. Gelukkig bestaan er ook andere systemen zodat we in iedere situatie zonnepanelen kunnen plaatsen. Naast zonnepanelen in een veldopstelling bieden wij ook zonnepanelen voor een plat dak, zonnepanelen indak of een draaibare zonneschans.

Weten welk type zonnepaneel het beste bij uw situatie past? Neem gerust contact met ons op! Onze specialisten geven u graag het beste advies zodat u zelf energie kunt opwekken.