Optimaal rendement

Veldopstelling zonnepanelen

Tegenwoordig vinden we zonnepanelen niet alleen meer op het dak. Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor zonnepanelen op de grond, in een veldopstelling. Vaak hebben velden een groter oppervlak dan daken en dus kan er meer elektriciteit uit zonne-energie worden opgewekt. Zonnepanelen op de grond zijn een perfecte oplossing wanneer je op jouw dak niet voldoende ruimte hebt voor de plaatsing van zonnepanelen. De zonnepanelen van Energiecontrol Duurzaam Advies leveren tenminste een opbrengst gedurende 25 jaar. Na 8 jaar ga je hier dus nog minimaal 17 jaar winst op maken!
Zonnepanelen

Veldsystemen diefstal gevoelig?

Veldopstelling zonnepanelen bij Energiecontrol Duurzaam Advies

Een zonnepaneel is tegenwoordig een erg geliefd product. De zonnepanelen zijn van een vrij groot formaat wat niet gemakkelijk te vervoeren is. Staan jouw zonnepanelen in een weiland waar je weinig zicht op hebt? Dan is het toch slim om even bij diefstal stil te staan. Je kunt er bijvoorbeeld een hek omheen plaatsen of gebruik maken van camera’s. Maar er bestaan ook sloten welke alle zonnepanelen met elkaar verbinden. Wanneer er één paneel wordt losgekoppeld, wordt het alarm in werking gezet.

Biedt jouw dak onvoldoende ruimte voor de plaatsing van zonnepanelen, maar heb je wel voldoende ruimte om je huis? Energiecontrol NL maakt het mogelijk om zonnepanelen in een veldopstelling te plaatsen. Het voordeel hiervan is dat de zonnepanelen zo gunstig mogelijk ten opzicht van de zon geplaatst kunnen worden. Overweeg je een veldopstelling zonnepanelen? Het begint natuurlijk allemaal bij een goed advies. Bij Energiecontrol NL brengen wij samen met de klant de wensen in kaart. Het doel is natuurlijk altijd om de energiekosten te verlagen of zelfs op nul te laten komen.

Interesse in een zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen één dag in je mailbox!

Monteursbus Energie Control

Zonnepanelen voor ieder soort dak

Bij Energiecontrol NL ben je aan het juiste adres voor diverse soorten systemen voor zonnepanelen. Veelal zien we dat zonnepanelen op een schuin dak worden geplaatst, maar dit is helaas niet altijd mogelijk. Gelukkig bestaan er ook andere systemen zodat we in iedere situatie zonnepanelen kunnen plaatsen. Naast zonnepanelen in een veldopstelling bieden wij ook zonnepanelen voor een plat dak, zonnepanelen indak of een draaibare zonneschans.

Weten welk type zonnepaneel het beste bij jouw situatie past?  Onze specialisten geven je graag het beste advies!

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Top ervaring !

4 sterren review
‘’Vanaf het eerste moment werd ik bij hand genomen en werd er een dakplan gemaakt. Op aanraden van energiecontrol gekozen voor 14 panelen met Enphase miro omvormers. Montage is netjes verlopen. Ik zal energiecontrol zeker aanraden !’’  Tim – Haaksbergen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts