Maatregelen coronavirus

Onze werkzaamheden worden nog altijd uitgevoerd, alleen volgen wij rond het coronavirus de richtlijnen van het kabinet en het RIVM. Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen, hebben wij vastgesteld welke gevolgen dit heeft voor geplande afspraken en het uitvoeren van onze werkzaamheden.
Lees meer

Veldopstelling zonnepanelen

Energie Control
Wilt u graag geld besparen met de zon, maar heeft u onvoldoende ruimte op het dak voor het plaatsen van zonnepanelen? Dan bieden veldopstelling zonnepanelen de ideale oplossing voor u!

Energie opwekken met veldopstelling zonnepanelen

Tegenwoordig vinden we zonnepanelen niet alleen meer op het dak. Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor zonnepanelen op de grond, in een veldopstelling. Vaak hebben velden een groter oppervlak dan daken en dus kan er meer elektriciteit uit zonne-energie worden opgewekt. Zonnepanelen op de grond zijn een perfecte oplossing wanneer u op uw dak niet voldoende ruimte heeft voor de plaatsing van zonnepanelen. Denk hierbij aan een veldsysteem in een groot vrij veld, maar ook aan zonnepanelen in de tuin. Het systeem maakt het mogelijk om ook een klein aantal zonnepanelen op de grond te installeren. Zonnepanelen zijn een goede en duurzame investering. Met 10 zonnepanelen kan een huishouden van twee personen al 60% besparen op energieverbruik. Doorgaans is de terugverdientijd van de zonnepanelen ongeveer 7 tot 8 jaar. De zonnepanelen van Energie-Control leveren tenminste een opbrengst gedurende 25 jaar. Na 8 jaar gaat u hier dus nog minimaal 17 jaar winst op
maken!

Veldsystemen diefstal gevoelig?

Een zonnepaneel is tegenwoordig een erg geliefd product. De zonnepanelen zijn van een vrij groot formaat wat niet gemakkelijk te vervoeren is. Staan uw zonnepanelen in een weiland waar u weinig zicht op heeft? Dan is het toch slim om even bij diefstal stil te staan. U kunt er bijvoorbeeld een hek omheen plaatsen of gebruik maken van camera’s. Maar er bestaan ook sloten welke alle zonnepanelen met elkaar verbinden. Wanneer er één paneel wordt losgekoppeld, wordt het alarm in werking gezet.

Veldopstelling zonnepanelen bij Energie-Control

Biedt uw dak onvoldoende ruimte voor de plaatsing van zonnepanelen, maar heeft u wel voldoende ruimte om uw huis? Energie-Control maakt het mogelijk om zonnepanelen in een veldopstelling te plaatsen. Het voordeel hiervan is dat de zonnepanelen zo gunstig mogelijk ten opzicht van de zon geplaatst kunnen worden. Overweegt u een veldopstelling zonnepanelen? Het begint natuurlijk allemaal bij een goed advies. Bij Energie-Control brengen wij samen met de klant de wensen in kaart. Het doel is natuurlijk altijd om de energiekosten te verlagen of zelfs op nul te laten komen.

Interesse in veldopstelling zonnepanelen?

Heeft u interesse in veldopstelling zonnepanelen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij ons! U ontvangt binnen 24 tot 48 uur de offerte per mail of post. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken op 0546 – 57 44 72

Bel ons op 0546 - 57 44 72 voor meer informatie over veldopstelling zonnepanelen