Maatregelen coronavirus

Onze werkzaamheden worden nog altijd uitgevoerd, alleen volgen wij rond het coronavirus de richtlijnen van het kabinet en het RIVM. Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen, hebben wij vastgesteld welke gevolgen dit heeft voor geplande afspraken en het uitvoeren van onze werkzaamheden.
Lees meer

Spouwmuurisolatie

Heeft u last van te hoge stookkosten? Spouwmuurisolatie is dan de juiste oplossing voor u. Sla twee vliegen in een klap: u doet uw portemonnee én het milieu een groot plezier!

Snelle manier om te energiekosten te besparen

Spouwmuurisolatie is relatief goedkoop en zorgt voor een flinke besparing op uw energiekosten. Daarom is spouwmuurisolatie ook één van de meest populaire isolatiemaatregelen van Nederland. Bent u op zoek naar een betrouwbare aanbieder van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres!

Toepassing van spouwmuurisolatie

Binnen één dag is uw spouwmuur al geïsoleerd. De spouwmuur van een woning is verdeeld in verschillende gedeeltes en binnenin zit de spouw. In deze opening wordt het isolatiemateriaal gespoten om de spouwmuur te isoleren.

Onze vakkundige isolateurs hebben jarenlange ervaring. Ook beschikken wij over alle benodigde keurmerken en certificaten, zoals het SKG-IKOB. Zo weet u zeker dat uw spouwmuur kwalitatief en op een goede manier geïsoleerd wordt.

Energie Control spouwmuurisolatie in Utrecht

Voordelen van spouwmuurisolatie

De spouwmuren van uw huis isoleren heeft een aantal grote voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat uw huis de warmte beter vasthoudt, waardoor de verwarming minder vaak aan hoeft te slaan. Daarnaast blijft uw huis in de zomer bij hoge temperaturen ook lekker koel, doordat warme lucht van buiten niet via de muur naar binnen kan dringen. U verhoogt zo, het hele jaar door, het comfort in uw huis en uw energierekening in de koudere maanden gaat omlaag.

 Binnen 2 tot 4 jaar heeft u uw investering terugverdiend

 Meer comfort in uw woning

 Beter energielabel

 Goed voor het milieu

 Geen schimmel meer in uw woning

 Geluiddempend

Energie Control spouwmuurisolatie

Wij werken met de volgende materialen

Knauf Supafil (minerale glaswol)
Knauf Supafil is een minerale inblaaswol die zorgt voor een uitstekende thermische isolatie en na-isolatie van spouwmuren. De inblaaswol is duurzaam, waterafstotend en zonder beschadiging van de constructie.
HR++ EPS Parels
HR++ EPS Parels is een isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde. Isoleren met parels is volledig waterdamp doorlatend en laat de spouwmuur ademen. De HR++ EPS parels zijn bestand tegen rot en schimmels.
Energiefoam
Energiefoam is een schuim wat in een spouwmuur of andere holle ruimte gespoten kan worden. Het schuim zet uit, waardoor het zich verspreidt in alle naden en kieren. Energiefoam is ook uitermate geschikt voor het na-isoleren van een woning.

Wat klanten over ons zeggen