Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie Noord-Brabant

Spouwmuurisolatie is de ideale oplossing om jouw huiskamertemperatuur altijd gemakkelijk te regelen. Tijdens de koudere dagen wordt er vaak meer gebruik gemaakt van de kachel of verwarming. Dit brengt ook direct meer energiekosten met zich mee.

De isolatie in jouw spouwmuur kan dit al snel voorkomen waardoor je energierekening wordt gereduceerd. Het bijkomende voordeel is dat u niet alleen uw portemonnee een plezier doet maar ook het milieu.

Spouwmuurisolatie | Energiecontrol

Spouwmuurisolatie laten uitvoeren in Noord-Brabant

Onze specialisten hebben al jarenlang ervaring in het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Niet voor niets beschikken wij van Energiecontrol NL dan ook over verscheiden keurmerken en certificaten. Zo vinden wij kwaliteitsborging zeer belangrijk en hebben wij het benodigde certificaat SKG-IKOB. Uw spouwmuurisolatie wordt daarom goed aangebracht zodat je het maximale rendement uit de isolatie kan halen. Energiecontrol NL zorgt ervoor dat jouw huis binnen één dag al geïsoleerd is. Hierdoor heb je geen last van onze professionals. De spouwmuurisolatie wordt vanaf de buitenkant aangebracht, je kunt het niet zien maar wel overduidelijk merken. De warmte kan niet meer ontsnappen maar ook niet meer vanaf de buitenkant naar binnen. Dit is dan ook de reden dat jouw huis in de winter snel warm wordt en in de zomer lekker koel blijft. De felle zon zal nauwelijks impact hebben op de kamertemperatuur. Niet voor niet is spouwmuurisolatie zeer populair in Noord-Brabant en omstreken.

De spouwmuurisolatie van Energiecontrol NL is van topkwaliteit waardoor jouw investering al snel wordt terugverdiend. Je kunt rekening houden met een periode van ongeveer twee tot vier jaar. Het aanbrengen van spouwmuurisolatie geeft veel bijkomende voordelen. Zo wordt jouw huis in Noord-Brabant veel meer waard. De isolatie verhoogt het comfort in je woning, verbetert het energielabel en dempend het geluid. Hierdoor zullen je buren ook blij zijn met de spouwmuurisolatie.

Spouwmuurisolatie door Energie Control
Isolatiemateriaal
Bus Energie Control
Interesse in spouwmuurisolaie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

De beste spouwmuurisolatie voor jouw situatie

Soorten spouwmuurisolatie

Als je kiest voor spouwmuurisolatie in Gelderland van Energiecontrol NL. Dan kies je voor kwaliteit en een uitstekende service. Doordat wij jarenlange ervaring hebben en beschikken over de juiste certificaten kunnen wij de spouwmuurisolatie tot in de puntjes uitvoeren. Wij isoleren uw spouwmuur binnen één dag en zorgen ervoor dat jouw huis binnen no-time geïsoleerd huis wordt.

Knauf Supafil (minerale glaswol)

Een materiaal wat vaak gebruikt wordt is Knauf Supafil. Dit is een minerale inblaaswol die zorgt voor een uitstekende thermische isolatie en na-isolatie van spouwmuren. De inblaaswol is duurzaam, waterafstotend en beschadigd de constructie niet. Hoewel het ook gebruikt kan worden bij nieuwbouwprojecten, werd Supafil speciaal ontwikkeld voor het na-isoleren van bestaande spouwmuren.

HR++ EPS Parels

HR++ EPS Parels is een isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde. Isoleren met parels is volledig waterdamp doorlatend en laat de spouwmuur ademen. De HR++ EPS parels zijn bestand tegen rot en schimmels. Heeft u een bestaande woning die gebouwd is tussen 1930 en 1980? Dan is spouwmuurisolatie met EPS parels een zeer goede optie. Het aanbrengen van de HR++ EPS parels geeft weinig gedoe; de spouwmuurisolatie wordt van de buitenkant aangebracht en is al binnen één dag klaar! Via kleine boorgaatjes in het voegwerk (in een speciaal patroon) worden de HR++ korrels in de spouw aangebracht.

Energiefoam

Energiefoam is een schuim wat in een spouwmuur of andere holle ruimte gespoten kan worden. Het schuim zet uit, waardoor het zich verspreidt in alle naden en kieren. Energiefoam is ook een uitermate geschikt isolatiemateriaal voor het na-isoleren van een woning.
Veelgestelde vragen
Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal aangebrachtin de lege ruimte tussen de binnen en buitenmuur. In de buitenmuur worden gaten geboord en deze worden vervolgens opgevuld met isolatiemateriaal.
Spouwmuurisolatie kan met verschillende materialen worden aangebracht. Bij Energiecontrol NL werken wij met minerale glaswol, HR++ EPS Parels en Energiefoam.
In de meeste gevallen wel. Hoeveel dit exact zal zijn kun je het beste altijd even checken op de site van de Rijksoverheid. Dit kan per jaar namelijk verschillen!
Helaas is niet elk huis geschikt voor spouwmuurisolatie. Laat dit daarom altijd checken door een gespecialiseerd bedrijf! Anders kunnen er vervelende problemen ontstaan.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts