[pbr_block_heading title=”Spouwmuurisolatie Limburg” subheading=”Energie Control” heading_align=”heading-center”][/pbr_block_heading]

Door spouwmuurisolatie in uw huis aan te laten brengen is het mogelijk om meer wooncomfort te creëren in uw woning. Bij spouwmuurisolatie wordt er in de ruimte tussen een binnen en een buitenmuur (genaamd de spouw) isolatiemateriaal geplaatst dit zorgt voor een beperking van warme lucht die het huis kan verlaten. Een verbetering van het binnenklimaat zorgt voor meer comfort en u kunt hierdoor besparen op de stookkosten.

Wilt u een bedrijf inschakelen om spouwmuurisolatie toe te passen bij uw woning in Limburg? Neem contact op met Energie-Control. Onze isolatiespecialisten hebben al jarenlang ervaring met het toe passen van spouwmuurisolatie bij diverse woningen. Het uit laten voeren van een spouwmuurisolatie hoeft vaak niet langer dan 1 dag te duren.

Uw woning laten isoleren

U moet goed in het achterhoofd houden dat spouwmuurisolatie niet bij iedere woning mogelijk is, dit is afhankelijk van de manier waarop de muren geplaatst zijn. Als u ons inschakelt om uw woning te isoleren, dan moeten we er eerst achter komen of uw woning in Limburg geschikt is voor spouwmuurisolatie. We gaan u eerst een aantal vragen stellen om erachter te komen of uw woning in aanmerking komt voor spouwmuurisolatie.

De meeste woningen die tussen 1920 en 1976 gebouwd zijn bevatten een spouwmuur en kunnen dus geïsoleerd worden. Hetzelfde geldt voor de nieuwere woningen dus in de meeste gevallen is het gewoon mogelijk om uw spouw te laten isoleren. Vraag direct een offerte aan of informeer naar de overige mogelijkheden.

 Lagere energierekening

 Meer comfort in uw woning

 Beter energielabel

 Snel terugverdiend

Zonnepanelen en diverse vormen van isolatie

Naast spouwmuurisolatie kunt u ook bij ons terecht voor andere soorten van isolatie. We kunnen ook zorgen voor vloerisolatie en dakisolatie bij uw woning. Ook hier geldt weer dat dit niet bij iedere woning mogelijk is. Omdat iedere woning anders is, voeren we graag eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u. In dit gesprek zullen we u informeren naar de mogelijkheden en de materialen die er gebruikt kunnen worden. Wilt u uw woning in Limburg laten voorzien van isolatie? De professionals van Energie-Control staan graag voor u klaar. Woning isolatie zorgt voor een hoger wooncomfort en lagere energiekosten. Naast onze isolatiewerkzaamheden kunnen we ook zonnepanelen voor u plaatsen. Neem contact op met Energie-Control!

Interesse in isolatie?

Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen 24-48 uur per e-mail of post. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken op 0546 – 57 44 72