Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie
in Hoorn

Kunt u de warmte maar moeilijk binnenhouden en heeft u maandelijks een hoge energierekening? Dan is het misschien een keer tijd voor spouwmuurisolatie. De isolatie van uw woning is erg belangrijk en helpt het voorkomen van het verliezen van warmte. Tevens zorgt het er ook voor dat er geen kou naar binnen kan komen. In de zomer geldt dit voor de warmte en dit resulteert in een aangename binnentemperatuur die heel makkelijk te regulieren is. Spouwmuurisolatie is een vorm van isolatie die vaak als eerste wordt gekozen. Deze vorm van isolatie is namelijk in verhouding niet duur en geeft al een hele verandering. Als u ervoor kiest om de spouwmuren laten isoleren, dan kan er geen kou meer via de muren naar binnen. Dit geldt ook voor de warmte die niet meer naar buiten kan glippen. Er hoeft dus minder gestookt te worden en dit geeft weer een positief effect op de energierekening.

Interesse in spouwmuurisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Spouwmuur voorzien van isolatiemateriaal

De spouwmuur is een ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van een woning. Deze lege ruimte kan perfect worden gebruikt om isolatiemateriaal in te doen. Het isolatiemateriaal kan op verschillende manieren worden aangebracht. Zo wordt er vaak gekozen om pur of ander isolatiemateriaal in de spouwmuur te spuiten. Er worden dan vooraf gaatjes in de muur gemaakt op verschillende plekken. Via deze gaatjes wordt het materiaal dan ingespoten en zo kan het geen kant meer op.

Wilt u graag spouwmuurisolatie in Hoorn? Dan staan de specialisten van Energiecontrol NL voor u klaar. Wij komen graag bij u langs om alles duidelijk in kaart te brengen. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Het kan zijn dat uw woning niet geschikt is voor spouwmuurisolatie of dat dit vrij weinig op zal brengen. Wij zullen u dan adviseren en informeren over andere mogelijkheden op het gebied van isolatie.

Interesse in spouwmuurisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom spouwmuurisolatie?

  • Binnen 2 tot 4 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Waarom kiezen voor spouwmuurisolatie Hoorn?

Spouwmuurisolatie brengt verschillende voordelen met zich mee en er zijn dan ook genoeg redenen te bedenken om te kiezen voor spouwmuurisolatie in Hoorn. Zo kan de warmte in huis beter worden vastgehouden en hierdoor is de binnentemperatuur een stuk makkelijker te regulieren. Daarnaast is spouwmuurisolatie een makkelijke vorm van isolatie. Het aanbrengen van het isolatiemateriaal in de spouwmuur kost niet veel tijd en er hoeft niks gesloopt te worden vooraf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van spouwmuurisolatie voor uw woning in Hoorn? Neem dan gerust contact met ons op voor advies op maat. Wij zitten nu ook gevestigd in Hoorn en kunnen u daardoor nog beter bedienen!