Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie
in Hengelo

Energiecontrol NL is een bedrijf gespecialiseerd  in spouwmuurisolatie in Hengelo. Wanneer heeft u eigenlijk spouwmuurisolatie nodig? Waar moet u op letten? Het eerste signaal is dat het in de winter vaak koud is en dat u het huis moeilijk warm kunt krijgen. U zet de verwarming op een hoge stand maar toch heeft u het idee dat het niet goed warm wordt in huis. Dit kan komen doordat de warmte niet goed in het huis blijft en via de muren weer naar buiten gaat. Een tweede signaal is dat het vaak tocht in uw huis en dat er vochtplekken of schimmelplekken op de muren zitten. Doordat het huis niet goed geïsoleerd is, kan vocht en kou makkelijker de binnenmuur bereiken. Kou en vocht kan voor een onprettig gevoel zorgen en dat wilt u natuurlijk niet! Neem contact voor ons op om te bespreken wat de mogelijkheden van spouwmuurisolatie zijn voor uw huis.

Interesse in spouwmuurisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Laat uw woning in Hengelo isoleren

Kou en vocht in uw woning wilt u natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw woning te isoleren.  Eén van de opties is het isoleren van de muur. Tussen de binnen- en buitenmuur zit een ruimte die spouw wordt genoemd. Woningen die vóór 1925 werden gebouwd kregen een enkele muur. Woningen die na 1925 en voor 1974 gebouwd werden kregen een dubbele muur om de regen buiten de woning te houden. Later bleek dat het verstandig was om de ruimte tussen de buiten en binnenmuur op te vullen met isolatiemateriaal.

Het isolatiemateriaal in de spouw zorgt ervoor dat het vocht en de kou helemaal niet meer bij de binnenmuur kunnen komen. Andere manieren om uw huis te isoleren zijn vloerisolatie en dakisolatie. Net als de muur verliest een huis veel warmte bij de vloer en het dak. Heeft u interesse om uw huis te laten voorzien van spouwmuurisolatie? Wij bieden u deskundig advies om samen tot een oplossing te komen voor uw isolatieprobleem.

Interesse in spouwmuurisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom spouwmuurisolatie?

  • Binnen 2 tot 4 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Jarenlange ervaring huizen isoleren Hengelo

Energiecontrol NL is gespecialiseerd in het isoleren van huizen. Wilt u een lagere energierekening, meer comfort en goed zijn voor het milieu? Laat dan uw huis isoleren door Energiecontrol NL. Wij bieden u deskundig advies en zorgen dat we gezamenlijk tot een goede oplossing komen voor uw woning. Doordat wij korte levertijden hanteren, is uw woning kort na de afspraak al geïsoleerd. Bel vandaag nog voor een adviesgesprek. U kunt ons bereiken op 0546 574472 of via klantenservice@energie-control.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.