Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie Gelderland

Wil je graag spouwmuurisolatie toepassen op jouw woning in Gelderland? Dan ben je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. De spouwmuurisolatie kan binnen een dag worden uitgevoerd en brengt erg weinig rommel met zich mee. Kies je voor spouwmuurisolatie van Energiecontrol Duurzaam Advies, dan zit je dezelfde dag nog in een goed geïsoleerde woning.
Spouwmuurisolatie | Energiecontrol

Spouwmuur laten isoleren in Gelderland

Zoals gezegd brengt spouwmuurisolatie veel voordelen met zich mee, dit is dan ook waarom veel mensen kiezen voor deze vorm van isolatie. Zo levert spouwmuurisolatie je een behoorlijke besparing op, jouw energierekening gaat namelijk omlaag. Dit komt doordat er geen warmte meer verloren gaat via de muren. Op die manier kan de warmte goed binnen blijven en hoef je minder te stoken. Daarnaast zorgt spouwmuurisolatie ook voor een hoger wooncomfort en kan de binnentemperatuur beter worden geregeld.

Het laten isoleren van jouw spouwmuur in Gelderland is wel een investering, maar de investering verdien je snel genoeg weer terug. Wij van Energiecontrol staan graag voor je klaar om jouw spouwmuur goed te isoleren en te zorgen voor een goed geïsoleerde woning. De spouwmuurisolatie kan worden uitgevoerd met verschillende isolatiematerialen. Zo kun je kiezen voor glaswol, isolatiekorrels of Pur Schuim. Wij komen graag bij je langs om jouw woning te bekijken en zo een beslissing te maken welk isolatiemateriaal het meest geschikt is voor jouw woning.

Spouwmuurisolatie door Energie Control
Isolatiemateriaal
Bus Energie Control
Interesse in spouwmuurisolaie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

De beste spouwmuurisolatie voor jouw situatie

Soorten spouwmuurisolatie

Als je kiest voor spouwmuurisolatie in Gelderland van Energiecontrol Duurzaam Advies. Dan kies je voor kwaliteit en een uitstekende service. Doordat wij jarenlange ervaring hebben en beschikken over de juiste certificaten kunnen wij de spouwmuurisolatie tot in de puntjes uitvoeren. Wij isoleren uw spouwmuur binnen één dag en zorgen ervoor dat jouw huis binnen no-time geïsoleerd huis wordt.

Knauf Supafil (minerale glaswol)

Een materiaal wat vaak gebruikt wordt is Knauf Supafil. Dit is een minerale inblaaswol die zorgt voor een uitstekende thermische isolatie en na-isolatie van spouwmuren. De inblaaswol is duurzaam, waterafstotend en beschadigd de constructie niet. Hoewel het ook gebruikt kan worden bij nieuwbouwprojecten, werd Supafil speciaal ontwikkeld voor het na-isoleren van bestaande spouwmuren.

HR++ EPS Parels

HR++ EPS Parels is een isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde. Isoleren met parels is volledig waterdamp doorlatend en laat de spouwmuur ademen. De HR++ EPS parels zijn bestand tegen rot en schimmels. Heeft u een bestaande woning die gebouwd is tussen 1930 en 1980? Dan is spouwmuurisolatie met EPS parels een zeer goede optie. Het aanbrengen van de HR++ EPS parels geeft weinig gedoe; de spouwmuurisolatie wordt van de buitenkant aangebracht en is al binnen één dag klaar! Via kleine boorgaatjes in het voegwerk (in een speciaal patroon) worden de HR++ korrels in de spouw aangebracht.

Energiefoam

Energiefoam is een schuim wat in een spouwmuur of andere holle ruimte gespoten kan worden. Het schuim zet uit, waardoor het zich verspreidt in alle naden en kieren. Energiefoam is ook een uitermate geschikt isolatiemateriaal voor het na-isoleren van een woning.
Veelgestelde vragen
Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal aangebrachtin de lege ruimte tussen de binnen en buitenmuur. In de buitenmuur worden gaten geboord en deze worden vervolgens opgevuld met isolatiemateriaal.

Spouwmuurisolatie kan met verschillende materialen worden aangebracht. Bij Energiecontrol Duurzaam Advies werken wij met minerale glaswol, HR++ EPS Parels en Energiefoam.

In de meeste gevallen wel. Hoeveel dit exact zal zijn kun je het beste altijd even checken op de site van de Rijksoverheid. Dit kan per jaar namelijk verschillen!
Helaas is niet elk huis geschikt voor spouwmuurisolatie. Laat dit daarom altijd checken door een gespecialiseerd bedrijf! Anders kunnen er vervelende problemen ontstaan.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts