Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie Friesland

Spouwmuurisolatie heeft een aantal grote voordelen. De kosten van het energiegebruik zullen dalen en overigens verhoogt spouwmuurisolatie jouw wooncomfort. 

Wil jij spouwmuurisolatie in Friesland laten uitvoeren? Dat kan! Wij voorzien jouw woning graag van kwalitatief hoogwaardige spouwmuurisolatie, waardoor je geld kan besparen op het gebied van energie gebruik

Spouwmuurisolatie | Energiecontrol

Kies voor topkwaliteit spouwmuurisolatie in Friesland

Wanneer je ervoor kiest om jouw woning te voorzien van spouwmuurisolatie brengt dit vele voordelen met zich mee. Eén van de grootste voordelen is dat jouw maandlasten zullen dalen, dit komt vooral omdat jouw energierekening zal dalen. Door de isolatie kan de binnentemperatuur beter geregeld worden, waardoor het wooncomfort omhoog gaat. Zo blijft je huis bijvoorbeeld langer warm en hoef je niet onnodig te stoken. Ook zal je door het isoleren van de spouwmuur geen last meer hebben van tocht en hierdoor heb je een beter binnenklimaat.

Als je op een niet al te dure manier jouw huis in Friesland wilt isoleren, is spouwmuurisolatie de ideale oplossing. In Nederland is spouwmuurisolatie één van de meest voorkomende manieren van isoleren. Wanneer je jouw huis in Friesland wilt isoleren dan bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Wij komen graag langs om met jou de mogelijkheden door te spreken en jouw wensen en ideeën in kaart te brengen. Wanneer wij onze werkzaamheden gaan uitvoeren in Friesland houden wij jou altijd goed op de hoogte van onze werkwijze, waardoor je niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Spouwmuurisolatie door Energie Control
Isolatiemateriaal
Bus Energie Control
Interesse in spouwmuurisolaie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

De beste spouwmuurisolatie voor jouw situatie

Soorten spouwmuurisolatie

Als je kiest voor spouwmuurisolatie in Gelderland van Energiecontrol NL. Dan kies je voor kwaliteit en een uitstekende service. Doordat wij jarenlange ervaring hebben en beschikken over de juiste certificaten kunnen wij de spouwmuurisolatie tot in de puntjes uitvoeren. Wij isoleren uw spouwmuur binnen één dag en zorgen ervoor dat jouw huis binnen no-time geïsoleerd huis wordt.

Knauf Supafil (minerale glaswol)

Een materiaal wat vaak gebruikt wordt is Knauf Supafil. Dit is een minerale inblaaswol die zorgt voor een uitstekende thermische isolatie en na-isolatie van spouwmuren. De inblaaswol is duurzaam, waterafstotend en beschadigd de constructie niet. Hoewel het ook gebruikt kan worden bij nieuwbouwprojecten, werd Supafil speciaal ontwikkeld voor het na-isoleren van bestaande spouwmuren.

HR++ EPS Parels

HR++ EPS Parels is een isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde. Isoleren met parels is volledig waterdamp doorlatend en laat de spouwmuur ademen. De HR++ EPS parels zijn bestand tegen rot en schimmels. Heeft u een bestaande woning die gebouwd is tussen 1930 en 1980? Dan is spouwmuurisolatie met EPS parels een zeer goede optie. Het aanbrengen van de HR++ EPS parels geeft weinig gedoe; de spouwmuurisolatie wordt van de buitenkant aangebracht en is al binnen één dag klaar! Via kleine boorgaatjes in het voegwerk (in een speciaal patroon) worden de HR++ korrels in de spouw aangebracht.

Energiefoam

Energiefoam is een schuim wat in een spouwmuur of andere holle ruimte gespoten kan worden. Het schuim zet uit, waardoor het zich verspreidt in alle naden en kieren. Energiefoam is ook een uitermate geschikt isolatiemateriaal voor het na-isoleren van een woning.
Veelgestelde vragen
Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal aangebrachtin de lege ruimte tussen de binnen en buitenmuur. In de buitenmuur worden gaten geboord en deze worden vervolgens opgevuld met isolatiemateriaal.
Spouwmuurisolatie kan met verschillende materialen worden aangebracht. Bij Energiecontrol NL werken wij met minerale glaswol, HR++ EPS Parels en Energiefoam.
In de meeste gevallen wel. Hoeveel dit exact zal zijn kun je het beste altijd even checken op de site van de Rijksoverheid. Dit kan per jaar namelijk verschillen!
Helaas is niet elk huis geschikt voor spouwmuurisolatie. Laat dit daarom altijd checken door een gespecialiseerd bedrijf! Anders kunnen er vervelende problemen ontstaan.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts