Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie in Enschede

Woon jij in Enschede en wil jij graag jouw huis extra laten isoleren? Door de spouwmuren te laten isoleren voorkom je dat de warmte in jouw huis verloren gaat. Daardoor zal niet alleen het warmtecomfort in huis verbeteren, maar zal ook het energieverbruik dalen. Dit kan heel wat schelen qua energiekosten. Naast de energiebesparingskosten is het ook nog eens goed voor het milieu. Overweeg jij spouwmuurisolatie? Kies dan voor spouwmuurisolatie van Energiecontrol!

Spouwmuurisolatie | Energiecontrol

Energie besparen door spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een investering die binnen een korte tijd weer terug wordt verdiend. Met spouwmuurisolatie sla je twee vliegen in één klap, je doet jouw portemonnee én het milieu een groot plezier. Het is belangrijk om te weten dat jouw huis zeer waarschijnlijk al een spouwmuurinstallatie heeft als deze na 1975 is gebouwd. Als jouw huis tussen 1920 en 1975 is gebouwd, heb je waarschijnlijk nog geen spouwmuurisolatie. De vakkundige werknemers van Energiecontrol Duurzaam Advies hebben jarenlange ervaring, waardoor zij altijd de beste adviezen en werk kunnen leveren. Ook beschikken wij over de benodigde keurmerken en certificaten, zoals het SKG-IKOB. Bij Energiecontrol Duurzaam Advies weet je dus zeker dat jouw spouwmuur kwalitatief en op een goede manier is geïsoleerd. Wij isoleren jouw spouwmuur binnen één dag en zorgen ervoor dat jouw spouwmuur binnen no-time geïsoleerd is.

Spouwmuurisolatie door Energie Control
Isolatiemateriaal
Bus Energie Control
Interesse in spouwmuurisolaie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

De beste spouwmuurisolatie voor jouw situatie

Energie besparen door Energiecontrol Duurzaam Advies

Wij voeren de spouwmuurisolatie uit tot in de puntjes. Kies je voor spouwmuur isolatie van Energiecontrol Duurzaam Advies, dan kies je voor een hoog wooncomfort. Naast spouwmuurisolatie ben je bij Energiecontrol ook aan het juiste adres voor het plaatsen van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn een goede en duurzame investering voor jou en jouw woning. Spouwmuurisolatie in combinatie met zonnepanelen in Enschede zorgt voor een forse besparing op de energierekening.
Ben jij geïnteresseerd en wil je graag meer weten over het verduurzamen van jouw huis? Wij beantwoorden vragen zoals: Wat zijn de kosten van een spouwmuurisolatie? Welke spouwmuurisolatie soorten zijn er? Wat is de prijs voor een spouwmuurisolatie? Dit kan voor iedere situatie verschillen. Neem contact op met Energiecontrol om antwoord te krijgen op deze vragen of vraag een vrijblijvende offerte aan via de website!

Veelgestelde vragen
Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal aangebrachtin de lege ruimte tussen de binnen en buitenmuur. In de buitenmuur worden gaten geboord en deze worden vervolgens opgevuld met isolatiemateriaal.
Spouwmuurisolatie kan met verschillende materialen worden aangebracht. Bij Energiecontrol NL werken wij met minerale glaswol, HR++ EPS Parels en Energiefoam.
In de meeste gevallen wel. Hoeveel dit exact zal zijn kun je het beste altijd even checken op de site van de Rijksoverheid. Dit kan per jaar namelijk verschillen!
Helaas is niet elk huis geschikt voor spouwmuurisolatie. Laat dit daarom altijd checken door een gespecialiseerd bedrijf! Anders kunnen er vervelende problemen ontstaan.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts