Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie
in Enschede

Door de spouwmuren te laten isoleren voorkom je dat de warmte in uw huis verloren gaat. Daardoor zal niet alleen het warmtecomfort in huis verbeteren, maar zal ook het energieverbruik dalen. Dit kan heel wat schelen op de energiekosten. Naast de energiebesparingskosten is het ook nog eens goed voor het milieu. Spouwmuren in Enschede laten isoleren? Kies dan voor de spouwmuurisolatie van Energiecontrol NL.

Spouwmuurisolatie is een veel gekozen vorm van isolatie. Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal tussen de binnen- en buitenmuur gespoten. Er wordt eerst een klein gaatje in de muur geboord, via daar wordt er door middel van een slang isolatiemateriaal naar binnen gespoten. Alle woningen die na 1920 zijn gebouwd hebben over het algemeen een spouwmuur. Bij een groot deel van de huizen in Nederland is spouwmuur isolatie mogelijk. Energie besparen in Enschede? Laat uw spouwmuren isoleren door de specialisten van Energiecontrol NL.

Interesse in spouwmuurisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Verlaag eenvoudig uw energierekening

Spouwmuurisolatie in Enschede zorgt voor een forse besparing op uw energiekosten. Bij Energiecontrol NL werken we met verschillende materialen. Knauf Supafil is een minerale inblaaswol dat zorgt voor een uitstekende thermische isolatie en na-isolatie van spouwmuren. De Knauf Supafil is duurzaam, waterafstotend en beschadigd de constructie niet. Naast Knauf Supafil werken we ook met HR++ EPS Parels. HR++ EPS Parels is een isolatiemateriaal met hoge isolatiewaarde. Isoleren met parels is volledig waterdamp doorlatend en laat de spouwmuur ademen. Wanneer u de spouwmuren op deze manier laat isoleren dan is deze bestand tegen rot en schimmels.

Spouwmuurisolatie in Enschede is een investering die binnen korte tijd weer terug verdiend wordt. Met spouwmuurisolatie slaat u twee vliegen in één klap, u doet uw portemonnee én het milieu een groot plezier. De vakkundige werknemers van Energiecontrol NL hebben jarenlange ervaring waardoor ze altijd het beste werk leveren. Ook beschikken wij over de benodigde keurmerken en certificaten, zoals het SKG-IKOB. Bij Energiecontrol NL weet u dus zeker dat uw spouwmuur kwalitatief en op een goede manier is geïsoleerd. Spouwmuur isoleren in Enschede? Kies voor de spouwmuurisolatie van Energiecontrol NL, wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

Interesse in spouwmuurisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom spouwmuurisolatie?

  • Binnen 2 tot 4 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Energiebesparing in Enschede

Als u kiest voor de spouwmuurisolatie in Enschede van Energiecontrol NL, dan kiest u voor kwaliteit en een uitstekende service. Wij voeren de spouwmuurisolatie uit tot in de puntjes. Wij isoleren uw spouwmuur binnen één dag en zorgen ervoor dat uw spouwmuur binnen no-time geïsoleerd is. Kiest u voor spouwmuur isolatie van Energiecontrol NL, dan kiest u voor een hoog wooncomfort.

Naast spouwmuurisolatie bent u bij Energiecontrol NL ook aan het juiste adres voor het plaatsen van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn een goede en duurzame investering voor u en uw woning. De vakkundige installateurs van Energiecontrol NL plaatsen de zonnepanelen zo optimaal mogelijk voor het hoogste rendement. Spouwmuurisolatie in combinatie met zonnepanelen in Enschede zorgt voor een forse besparing op de energierekening. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan via de website. Energiecontrol NL zorgt voor een forse verlaging op uw energierekening!