Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie Drenthe

Bent je op zoek naar een goede vorm van isolatie om zo de warmte beter binnen te kunnen houden en zo te kunnen besparen op uw energiekosten? Dan is spouwmuurisolatie een goede vorm van isolatie om toe te passen op jouw woning. Door middel van spouwmuurisolatie zorg je voor een beter binnenklimaat en een hoger wooncomfort. Daarnaast kun je dus ook besparen op jouw stookkosten en dit scheelt weer mooi in de portemonnee.

Woon je in Overijssel en wil je graag jouw woning voorzien van spouwmuurisolatie? Dan kun je terecht bij Energiecontrol NL. Vraag eenvoudig een offerte aan!

Spouwmuurisolatie | Energiecontrol

Kiezen voor spouwmuurisolatie in Drenthe van topkwaliteit

Jouw woning voorzien van spouwmuurisolatie brengt zoals gezegd veel voordelen met zich mee. Een groot voordeel is dat je aanzienlijk lagere maandlasten krijgt en dit zit hem dan vooral in de energierekening. Daarnaast wordt het wooncomfort in uw woning verhoogt, dit houdt in dat de binnentemperatuur beter geregeld kan worden. Zo kun je het gemakkelijk warm houden in huis zonder hier onnodige stookkosten aan kwijt te zijn. Ook zul je door het isoleren van de spouwmuur geen last meer hebben van tocht en dit zorgt ook voor een beter binnenklimaat.

Spouwmuurisolatie is een goedkopere vorm van isolatie en wordt dan ook veel toegepast op woningen in Nederland. Als je jouw woning in Drenthe wilt voorzien van spouwmuurisolatie dan kun je terecht bij Energiecontrol NL. Wij komen graag bij je langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn en om jouw ideeën in kaart te brengen. Doordat wij jou goed op de hoogte houden van al onze werkzaamheden kom je bij ons niet voor verassingen te staan.

Spouwmuurisolatie door Energie Control
Isolatiemateriaal
Bus Energie Control
Interesse in spouwmuurisolaie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

De beste spouwmuurisolatie voor jouw situatie

Soorten spouwmuurisolatie

Als je kiest voor spouwmuurisolatie in Gelderland van Energiecontrol NL. Dan kies je voor kwaliteit en een uitstekende service. Doordat wij jarenlange ervaring hebben en beschikken over de juiste certificaten kunnen wij de spouwmuurisolatie tot in de puntjes uitvoeren. Wij isoleren uw spouwmuur binnen één dag en zorgen ervoor dat jouw huis binnen no-time geïsoleerd huis wordt.

Knauf Supafil (minerale glaswol)

Een materiaal wat vaak gebruikt wordt is Knauf Supafil. Dit is een minerale inblaaswol die zorgt voor een uitstekende thermische isolatie en na-isolatie van spouwmuren. De inblaaswol is duurzaam, waterafstotend en beschadigd de constructie niet. Hoewel het ook gebruikt kan worden bij nieuwbouwprojecten, werd Supafil speciaal ontwikkeld voor het na-isoleren van bestaande spouwmuren.

HR++ EPS Parels

HR++ EPS Parels is een isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde. Isoleren met parels is volledig waterdamp doorlatend en laat de spouwmuur ademen. De HR++ EPS parels zijn bestand tegen rot en schimmels. Heeft u een bestaande woning die gebouwd is tussen 1930 en 1980? Dan is spouwmuurisolatie met EPS parels een zeer goede optie. Het aanbrengen van de HR++ EPS parels geeft weinig gedoe; de spouwmuurisolatie wordt van de buitenkant aangebracht en is al binnen één dag klaar! Via kleine boorgaatjes in het voegwerk (in een speciaal patroon) worden de HR++ korrels in de spouw aangebracht.

Energiefoam

Energiefoam is een schuim wat in een spouwmuur of andere holle ruimte gespoten kan worden. Het schuim zet uit, waardoor het zich verspreidt in alle naden en kieren. Energiefoam is ook een uitermate geschikt isolatiemateriaal voor het na-isoleren van een woning.
Veelgestelde vragen
Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal aangebrachtin de lege ruimte tussen de binnen en buitenmuur. In de buitenmuur worden gaten geboord en deze worden vervolgens opgevuld met isolatiemateriaal.
Spouwmuurisolatie kan met verschillende materialen worden aangebracht. Bij Energiecontrol NL werken wij met minerale glaswol, HR++ EPS Parels en Energiefoam.
In de meeste gevallen wel. Hoeveel dit exact zal zijn kun je het beste altijd even checken op de site van de Rijksoverheid. Dit kan per jaar namelijk verschillen!
Helaas is niet elk huis geschikt voor spouwmuurisolatie. Laat dit daarom altijd checken door een gespecialiseerd bedrijf! Anders kunnen er vervelende problemen ontstaan.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts