Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie Almelo

Denk je erover na om jouw huis te isoleren in Almelo? Spouwmuurisolatie kan een goed idee zijn. Energiecontrol NL kan uw spouwmuur isoleren. Maar wat zijn de voordelen van spouwmuur en is het een interessante investering in jouw huis? Energiecontrol NL biedt je professioneel advies aan om er gezamenlijk achter te komen wat de wensen zijn. Wil je de spouwmuur van jouw huis in Almelo laten isoleren? Neem contact op met Energiecontrol Duurzaam Advies
Spouwmuurisolatie | Energiecontrol

Wat zijn de voordelen van spouwmuurisolatie?

Niet elk huis hoeft geïsoleerd te worden. De meeste nieuwe huizen hebben al spouwmuurisolatie. Is jouw huis na 1975 gebouwd dan is de kans groot dat het huis al spouwmuurisolatie heeft. Is jouw huis tussen 1920 en 1975 gebouwd? Dan kan spouwmuurisolatie voor jou  zeer interessant zijn. Wanneer de spouwmuur geïsoleerd wordt kan er minder warmte het huis via de muren verlaten. Je hoeft hierdoor minder te stoken om het huis warm te krijgen, dit zul je al snel merken aan de energierekening. Wil je jouw spouwmuur laten isoleren? Energiecontrol Duurzaam Advies heeft jarenlange ervaring met het isoleren van spouwmuren.

Een ander voordeel van spouwmuurisolatie is dat de investering zich gauw terugverdiend. Binnen 4 jaar heb je meer bespaard op jouw energierekening dan dat spouwmuurisolatie kost. Verder verhoogt spouwmuurisolatie de waarde van de woning. Voor kopers of huurders van een huis is het belangrijk welk energielabel het huis heeft. Naast de verhoging van de waarde van het huis is het ook goed voor het milieu. Je verbruikt minder energie, wat een positieve bijdrage kan leveren aan het tegen gaan van de opwarming van de aarde. Het laatste voordeel wat wij vaak noemen is het wooncomfort, je voelt je lekkerder in een warm behaaglijk huis. Voor meer uitleg over de voordelen van spouwmuurisolatie kun je altijd contact met ons opnemen!

Spouwmuurisolatie door Energie Control
Isolatiemateriaal
Bus Energie Control
Interesse in spouwmuurisolaie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

De beste spouwmuurisolatie voor jouw situatie

Soorten spouwmuurisolatie

Als je kiest voor spouwmuurisolatie in Almelo van Energiecontrol Duurzaam Advies. Dan kies je voor kwaliteit en een uitstekende service. Doordat wij jarenlange ervaring hebben en beschikken over de juiste certificaten kunnen wij de spouwmuurisolatie tot in de puntjes uitvoeren. Wij isoleren uw spouwmuur binnen één dag en zorgen ervoor dat jouw huis binnen no-time geïsoleerd huis wordt.

Knauf Supafil (minerale glaswol)

Een materiaal wat vaak gebruikt wordt is Knauf Supafil. Dit is een minerale inblaaswol die zorgt voor een uitstekende thermische isolatie en na-isolatie van spouwmuren. De inblaaswol is duurzaam, waterafstotend en beschadigd de constructie niet. Hoewel het ook gebruikt kan worden bij nieuwbouwprojecten, werd Supafil speciaal ontwikkeld voor het na-isoleren van bestaande spouwmuren.

HR++ EPS Parels

HR++ EPS Parels is een isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde. Isoleren met parels is volledig waterdamp doorlatend en laat de spouwmuur ademen. De HR++ EPS parels zijn bestand tegen rot en schimmels. Heeft u een bestaande woning die gebouwd is tussen 1930 en 1980? Dan is spouwmuurisolatie met EPS parels een zeer goede optie. Het aanbrengen van de HR++ EPS parels geeft weinig gedoe; de spouwmuurisolatie wordt van de buitenkant aangebracht en is al binnen één dag klaar! Via kleine boorgaatjes in het voegwerk (in een speciaal patroon) worden de HR++ korrels in de spouw aangebracht.

Energiefoam

Energiefoam is een schuim wat in een spouwmuur of andere holle ruimte gespoten kan worden. Het schuim zet uit, waardoor het zich verspreidt in alle naden en kieren. Energiefoam is ook een uitermate geschikt isolatiemateriaal voor het na-isoleren van een woning.
Veelgestelde vragen
Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal aangebrachtin de lege ruimte tussen de binnen en buitenmuur. In de buitenmuur worden gaten geboord en deze worden vervolgens opgevuld met isolatiemateriaal.
Spouwmuurisolatie kan met verschillende materialen worden aangebracht. Bij Energiecontrol NL werken wij met minerale glaswol, HR++ EPS Parels en Energiefoam.
In de meeste gevallen wel. Hoeveel dit exact zal zijn kun je het beste altijd even checken op de site van de Rijksoverheid. Dit kan per jaar namelijk verschillen!
Helaas is niet elk huis geschikt voor spouwmuurisolatie. Laat dit daarom altijd checken door een gespecialiseerd bedrijf! Anders kunnen er vervelende problemen ontstaan.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts