Maatregelen coronavirus

Onze werkzaamheden worden nog altijd uitgevoerd, alleen volgen wij rond het coronavirus de richtlijnen van het kabinet en het RIVM. Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen, hebben wij vastgesteld welke gevolgen dit heeft voor geplande afspraken en het uitvoeren van onze werkzaamheden.
Lees meer

Spouwmuurisolatie

Heeft u last van te hoge stookkosten? Spouwmuurisolatie is dan de juiste oplossing voor u. Sla twee vliegen in een klap: u doet uw portemonnee én het milieu een groot plezier!

Vandaag de dag letten we steeds beter op onze energierekening, vooral met de energiekosten die blijven stijgen. Merkt u dat uw energierekening steeds hoger oploopt? Laat dan eens kijken waar dit vandaan komt. Een veelvoorkomende oorzaak is een slechte isolatie van de spouwmuur. Een goede spouwmuurisolatie is van groot belang om het klimaat in huis goed te regelen. Bij Energiecontrol bent u aan het juiste adres om uw spouwmuur te isoleren. Onze specialisten zorgen ervoor dat u de temperatuur in uw woning weer aangenamer wordt en goed te regelen is met de thermostaat.

Snelle manier om energiekosten te besparen

Wilt u besparen op uw energiekosten? Kijk dan eens naar de isolatie in uw woning. Het komt vaak voor dat de isolatie in de spouwmuur niet meer voldoet aan de huidige eisen. Spouwmuurisolatie is dan ook één van de meest populaire isolatiemaatregelen van Nederland en is daarnaast ook relatief goedkoop. Bent u op zoek naar een betrouwbare aanbieder van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres!

Toepassing van spouwmuurisolatie

Eens spouwmuur isoleren is binnen één dag gedaan! De spouwmuur van een woning is verdeeld in verschillende gedeeltes en binnen in zit de spouw. In deze opening wordt het isolatiemateriaal gespoten om de spouwmuur te isoleren.

Onze vakkundige isolateurs hebben jarenlange ervaring. Ook beschikken wij over alle benodigde keurmerken en certificaten, zoals het SKG-IKOB. Zo weet u zeker dat uw spouwmuur kwalitatief en op een goede manier geïsoleerd wordt.

Energie Control spouwmuurisolatie in Utrecht

Voordelen van spouwmuurisolatie

Het isoloren van de spouwmuren heeft een aantal grote voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat uw huis de warmte beter vasthoudt, waardoor de verwarming minder vaak aan hoeft te slaan. Daarnaast blijft uw huis in de zomer bij hoge temperaturen ook lekker koel, doordat warme lucht van buiten niet via de muur naar binnen kan dringen. U verhoogt zo, het hele jaar door, het comfort in uw huis en uw energierekening in de koudere maanden gaat omlaag.

 Binnen 2 tot 4 jaar heeft u uw investering terugverdiend

 Meer comfort in uw woning

 Beter energielabel

 Goed voor het milieu

 Geen schimmel meer in uw woning

 Geluiddempend

Energie Control spouwmuurisolatie

Wij werken met de volgende materialen

Knauf Supafil (minerale glaswol)
Knauf Supafil is een minerale inblaaswol die zorgt voor een uitstekende thermische isolatie en na-isolatie van spouwmuren. De inblaaswol is duurzaam, waterafstotend en zonder beschadiging van de constructie.
HR++ EPS Parels
HR++ EPS Parels is een isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde. Isoleren met parels is volledig waterdamp doorlatend en laat de spouwmuur ademen. De HR++ EPS parels zijn bestand tegen rot en schimmels.
Energiefoam
Energiefoam is een schuim wat in een spouwmuur of andere holle ruimte gespoten kan worden. Het schuim zet uit, waardoor het zich verspreidt in alle naden en kieren. Energiefoam is ook uitermate geschikt voor het na-isoleren van een woning.

Wat klanten over ons zeggen