Isoleren

Uw woning laten isoleren
in Noord-Holland

Er kan veel warmte verloren gaan in uw woning als deze niet goed geïsoleerd is. Dit zorgt voor hoge energierekeningen en eigenlijk verspilde energie. Er kan bijvoorbeeld warmte verloren gaan via de muren, door de vloer of via het dak. Als u uw woning laat isoleren voorkomt u dat er warmte verloren gaat en dat u dus minder hoeft te stoken en zo op uw energiekosten kunt besparen. Het is niet alleen voordelig voor uw energierekening, ook verhoog u het wooncomfort door middel van isolatie. Er zijn verschillende vormen van isolatie waar u voor kunt kiezen. Zo is er spouwmuurisolatie, dit is misschien wel de meest toegepaste isolatievorm, dan kunt ook nog kiezen voor vloerisolatie of dakisolatie. Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf die uw woning in Noord-Holland kan isoleren? Dan bent u bij Energie Control aan het juiste adres. Wij kunnen uw woning op verschillende manieren voorzien van de beste isolatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw woning de warmte goed binnen kan houden en in de zomermaanden uw woning koel houdt en de warmte dus buiten houdt.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Spouwmuur-, vloer- of dakisolatie in Noord-Holland

Energie Control is gevestigd in Wierden (Overijssel), maar wij reizen het hele land door om woningen te isoleren. Zo isoleren wij ook in Noord-Holland en dat voor de beste tarieven. Laten we de verschillende vormen van isolatie eerst even duidelijk aan u uitleggen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor spouwmuurisolatie, deze vorm van isolatie wordt veel toegepast en wordt dan ook vaak aanbevolen. Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal in de spouw gespoten, de spouw is een ruimte tussen de binnen- en buitenmuur. Het toepassen van spouwmuurisolatie in Noord-Holland zorgt voor meer comfort in uw woning en deze houdt de warmte in de winter dan ook beter binnen. De muren zullen minder kou afgeven en hierdoor hoeft u niet zoveel te stoken om een aangename temperatuur te krijgen in huis. Naast dat spouwmuurisolatie erg populair is, wordt vloerisolatie ook veel toegepast. Vloerisolatie kan alleen worden toegepast als uw woning beschikt over een kruipruimte, via hier wordt namelijk het isolatiemateriaal geplaatst. Kiest u voor vloerisolatie, dan kiest u voor een warme vloer en warme voeten. Niet alleen uw voeten worden warmer, het hele huis beschikt over een betere temperatuur. Voor vloerisolatie in Noord-Holland kunt u bij Energie Control terecht. Wij zitten voor u dichtbij, door onze nieuwe vestiging in Hoorn.

Niet alleen voor spouwmuur- en vloerisolatie in Noord-Holland staat Energie Control voor u klaar, daarnaast kunnen wij uw woning ook voorzien van dakisolatie. Er zijn al wel veel woningen die zijn voorzien van dakisolatie, maar dit is vaak matige isolatie waardoor er alsnog warmte verloren gaat via het dak. Als u uw dak graag wilt laten isoleren of opnieuw wilt isoleren en woont u in Noord-Holland, neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor spouwmuur-, dak- of vloerisolatie. U krijgt bij ons een duidelijke vrijblijvende offerte en u komt bij ons niet voor verrassingen te staan.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Belangrijkste voordelen

  • Binnen 2 tot 4 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Zonnepanelen in Noord-Holland laten plaatsen

Isolatie kan dus zorgen voor het besparen op uw energiekosten. Daarnaast kunt u ook op een andere manier uw energierekening verlagen. Zo kunt door het plaatsen van zonnepanelen ook erg veel besparen op energiekosten. Door zonnepanelen te laten plaatsen in Noord-Holland, kunt u uw eigen energie genereren. Zonnepanelen vangen namelijk licht op en dit kunnen ze door middel van een generator omzetten naar stroom. Deze stroom kunt u dan in huis gebruiken en hier hoeft u dan niet voor te betalen. De aanschaf van zonnepanelen zal wel een enige investering zijn, maar deze investering heeft u vaak binnen zeven tot acht jaar weer terugverdiend.

Isolatie of zonnepanelen? Het kan allemaal bij Energie Control

Voor zowel isolatie als het plaatsen van zonnepanelen in Noord-Holland staat Energie Control graag voor u klaar. Door onze nieuwe vestiging in Hoorn zitten we nog dichterbij. Wij kunnen op een veilige en goede manier verschillende vormen van isolatie toepassen op uw woning. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een strakke afwerking en u komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Voor meer informatie over het laten plaatsen van zonnepanelen in Noord-Holland kunt u contact met ons opnemen. Ook voorzien wij u graag van meer informatie over de diverse vormen van isolatie en welke het beste is voor uw woning. Wij kunnen ook altijd op gesprek komen om hierin uw wensen, ideeën en de mogelijkheden te bespreken. Zo is voor u alles duidelijk en kunnen wij ons werk tot in de puntjes uitvoeren.