Spouwmuurisolatie

Muren isoleren
in Twente

Een veel voorkomend probleem bij oude huizen in Twente is dat de woning eenvoudig warmte verliest. Doordat deze huizen vroeger slecht geïsoleerd werden, kan de warmte eenvoudig door muren, vloeren of het dak verdwijnen. Hierdoor zijn de stookkosten van deze huizen ook vaak erg hoog. Door te kijken naar waar de meeste warmte verloren gaat en dit te isoleren met isolatiemateriaal, kunt u hoge stookkosten voorkomen.

Een populaire manier om huizen in Twente te isoleren is muurisolatie. Het isoleren van de spouwmuur kan meestal in één dag. Muren isoleren in Twente wordt vaak uitgevoerd door de professionals van Energiecontrol NL. Bij spouwmuurisolatie wordt de spouw gevuld met isolatiemateriaal. De spouw is de holle ruimte die tussen de binnen- en buitenmuur zit. Deze is bij oude huizen vaak niet gevuld met isolatiemateriaal, maar is vaak een holle ruimte met lucht. Door de jarenlange ervaring en door het professioneel uitvoeren van de taken wordt Energiecontrol NL vaak gekozen om muren isolatie in Twente uit te voeren.

Interesse in spouwmuurisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom spouwmuur isolatie door Energiecontrol NL

Spouwmuur isolatie is een relatief goedkope manier om uw huis in Twente te isoleren. Zo verdiend de spouwmuurisolatie de investering zich al tussen de 2 tot 4 jaar terug. Natuurlijk is het mooi mee genomen dat u meer comfort in uw woning krijgt en dat een beter energielabel goed is voor het milieu.

Spouwmuurisolatie kan ook dé oplossing zijn als u last heeft van schimmel in uw woning. Doordat de vochtigheid minder goed kan doordringen door uw muren, kunt u voorkomen dat schimmel in uw woning komt. De professionals van Energiecontrol NL beschikken allemaal over de juiste certificaten en keurmerken om het werk veilig en op de juiste manier te kunnen uitvoeren.

Interesse in spouwmuurisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom spouwmuurisolatie?

  • Binnen 2 tot 4 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Benieuwd welke isolatie het beste bij uw past?

Twijfelt u over spouwmuurisolatie of over welke andere woningisolatie het beste bij uw huis past? Wij adviseren u graag over onze diensten en de mogelijkheden voor uw woning. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)546 – 574472 of mail ons op klantenservice@energie-control.nl.