Spouwmuurisolatie

Muren isoleren
in Hengelo

Woont u in Hengelo en bent u van plan om uw muur te laten isoleren? Dan bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres! Een goed geïsoleerd huis is een stuk fijner om in te wonen. Het zorgt er namelijk voor dat de warmte beter binnen blijft tijdens de winter en tijdens de zomer wordt de warmte beter buiten gehouden, zodat het lekker koel in uw woning blijft. Daarnaast kunt u energiekosten besparen, doordat u geen onnodige stookkosten maakt. Het is belangrijk om van tevoren te bepalen wat de huidige staat is van uw woning. Vervolgens kunt u bepalen welke vorm van isolatie het beste bij uw woning past.

Bij Energiecontrol NL kunnen wij muren isoleren door middel van spouwmuurisolatie, muurisolatie via de binnenkant of via de buitenkant. Komt u er zelf niet helemaal uit welke vorm van isolatie het beste bij uw woning past? Geen probleem! U kunt ons ook altijd inschakelen voor de inventarisatie, zodat wij u kunnen adviseren welke isolatievorm u het beste kunt kiezen. Samen kiezen we een isolatievorm die het beste bij uw wensen en uw woning past. De werkzaamheden van Energiecontrol NL zijn van goede kwaliteit. Wij bieden uitstekende service met 10 jaar garantie op de geïsoleerde muren.

Interesse in spouwmuurisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Laat uw muren in Hengelo isoleren door Energiecontrol NL

Door uw muren te isoleren, zorgt u voor het verhogen van uw wooncomfort. Bij Energiecontrol NL kunnen we uw muren isoleren door middel van spouwmuurisolatie, muurisolatie via de binnen of via de buitenkant. De spouwmuurisolatie techniek is de meest gebruikte vorm van muurisolatie. Het is wel belangrijk dat er bij deze techniek een spouwmuur aanwezig is. Spouwmuurisolatie is makkelijk aan te brengen en heeft het hoogste rendement. Daarnaast levert u een positieve bijdrage aan het milieu. Is er geen spouwmuur aanwezig binnen uw woning? Dan kunt u muurisolatie via de binnenkant of via de buitenkant van de woning toepassen.

Bij binnenmuurisolatie wordt uw muur geïsoleerd vanaf de binnenkant door middel van voorzetwanden met isolatiemateriaal daarachter. Bij buitenmuur isolatie wordt uw muur vanaf de buitenkant geïsoleerd, het isolatiemateriaal wordt hierbij tegen de buitenmuur aangeplakt. Hiervoor wordt vervolgens nieuw gevelmateriaal geplaatst. In een adviesgesprek kunnen wij bepalen hoeveel isolatie uw woning in Hengelo nodig heeft. Vervolgens geven wij u professioneel advies en kunt u zelf bepalen of u uw woning in Hengelo wilt laten isoleren. Wilt u uw dak of vloer isoleren? Bij ons kunt u ook kiezen voor een dakisolatie of vloerisolatie.

Interesse in spouwmuurisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom spouwmuurisolatie?

  • Binnen 2 tot 4 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Professioneel advies en uitstekende service

Energiecontrol NL is een bedrijf gespecialiseerd in muurisolatie in Hengelo. Wij hebben alle benodigde certificaten en keurmerken om uw huis zo goed mogelijk te kunnen isoleren. We stellen een duidelijke offerte voor u op, zodat u een goed overzicht heeft van de kosten. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Bij Energiecontrol NL streven we naar een snelle levering. Bij ons zijn lange wachttijden dan ook niet aan de orde. Wilt u meer comfort in uw woning of uw energierekening verlagen? Vraag dan vrijblijvend een offerte en laat uw muren isoleren door Energiecontrol NL. Bovendien is muurisolatie Hengelo ook gunstig voor het milieu.

Wilt u graag persoonlijk advies of heeft u vragen over onze werkzaamheden? De deskundigen van Energiecontrol NL staan altijd voor u klaar om uw te helpen. U kunt ons bereiken op tel. 0546 574472 of stuur een mail naar klantenservice@energie-control.nl.