Spouwmuurisolatie

Muren isoleren
in Gelderland

Heeft u het idee dat uw woning in Gelderland veel warmte verliest? Mogelijk zijn uw muren niet goed geïsoleerd en zorgt dit ervoor dat er veel warmte ontsnapt. Huizen die na 1930 gebouwd zijn, hebben een holle ruimte tussen de binnen- en buitenmuur, waar warmte door verloren kan gaan. Deze holle ruimte tussen de muren wordt ook wel de spouw genoemd. Door deze holle ruimte te vullen met isolatiemateriaal, kan een groot gedeelte van het warmteverlies voorkomen worden.  Voor muren isoleren in Gelderland bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres!

Om spouwmuurisolatie mogelijk te maken worden er een aantal gaten geboord in de buitenmuur. Op deze gaten wordt een spuit gezet en deze vult de holle ruimte met isolatiemateriaal. Na het vullen van deze holle ruimte worden de gaten weer opgevuld zodat het gat niet of nauwelijks meer zichtbaar is. Naast (spouw)muurisolatie is Energiecontrol NL ook gespecialiseerd in verschillende andere isolatie mogelijkheden. Zo kunt u naast spouwmuurisolatie ook kiezen voor dakisolatie en vloerisolatie. Afhankelijk van waar het meeste rendement voor u te behalen is, adviseren wij welke isolatie het beste bij uw huis in Gelderland past.

Interesse in spouwmuurisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Isolatiematerialen voor muren isoleren Gelderland

Energie Control gebruikt voor het isoleren van de muren twee verschillende isolatie materialen. Zo kunt u kiezen voor Knauf Supafil, wat bestaat uit minerale glaswol. Voordelen van Knauf Supafil zijn onder andere dat het waterafstotend, brandveilig en een duurzaam materiaal is. De glaswol wordt onder een bepaalde druk in de spouw gespoten. Omdat glaswol een fijne substantie is, kan dit er zonder lijm in gespoten worden.

Het tweede isolatiemateriaal dat Energiecontrol NL veel gebruikt zijn HR++ EPS Parels. De HR++ EPS Parels zijn waterdoorlatende parels die in combinatie met een lijmsubstantie in de spouw worden gespoten. Na een korte periode zitten de parels dan aan elkaar gelijmd en dit voorkomt zoveel mogelijk warmteverlies. Afhankelijk van verschillende technische aspecten zoals de brand-, geluidswerend en de vochtigheid in de muren, wordt er gekeken welk isolatiemateriaal het meest geschikt is voor uw woning in Gelderland.

Interesse in spouwmuurisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom spouwmuurisolatie?

  • Binnen 2 tot 4 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Contact opnemen met Energie Control

Twijfelt u over spouwmuurisolatie of over andere woningisolatie? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij adviseren u graag over onze diensten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)546 – 574472 of mail ons op klantenservice@energie-control.nl.